Elke donderdag bieden wij u een uitzonderlijke korting aan op een van onze residenties aan de Opaalkust of de Franse Riviera voor het weekend die volgt.

Zo krijgt u de gelegenheid om een nieuwe residentie te ontdekken en uzelf te verwennen met een last-minute pauze. In dit geval kan u profiteren van een geweldige korting van – 50% op uw tweede nacht. Dus wie zegt dat u maandenlang op voorhand moet reserveren om te genieten van een weekend in Frankrijk aan de beste prijs ?

  1. Flexibel in-en uitchecken
  2. Huisdieren zijn toegelaten
  3. Verlaat uitchecken om 11u
  4. Inclusief handdoeken, beddengoed en schoonmaak

Deze week, cap op Bray-Dunes ! Reserveer deze donderdag 04/02 een onverwachts weekend en geniet van -50% op uw tweede nacht !

 Let wel, u heeft maar een dag tijd om ervan te genieten…

Aanbieding geldig op bovenstaande woningen voor een minimum reservering van 2 nachten gemaakt op donderdag voor het volgende weekend (vrijdag tot zondag of zaterdag tot maandag). De 2e nacht aan 50% wordt automatisch berekend in het tarief weergegeven op onze site. Aanbieding afhankelijk van beschikbaarheid op het moment van de reservering en niet met terugwerkende kracht, alleen geldig bij reservering op www.evancy.fr of per telefoon op 03 20 15 36 00. De algemene verkoopsvoorwaarden van Evancy zijn van toepassing.