Evancy

GOLF DE WIMEREUX

- De Golf de Wimereux, geopend in 1901 in de badplaats Wimereux - regio Haut-de-France - is een van de oudste banen van Frankrijk - gelegen niet ver van de Evancy hotelresidenties van Camiers Sainte-Cécile, Equihen-Plage en Boulogne-sur-Mer.

EEN CURSUS VOL GESCHIEDENIS 

De Golf de Wimereux heeft een deel van de geschiedenis van Frankrijk gekend, informatie die het Evancy team u uitnodigt om direct te vinden op de officiële site die de geschiedenis van de Golf de Wimereux zal intrekken, maar om het kort te houden, de golfbaan heeft gekend : De paarden van Napoleon I die gebruikt hadden moeten worden om Engeland te veroveren; soldaten van de Eerste Oorlog, 14-18; in 1940 de Duitse kanonnen die granaten op Engeland zullen afvuren, evenals blokhuizen, mijnen en kraters; en de grote wederopbouw in 1957 door Britse architecten !

RUST OM BETER TE SPELEN!

De Golf de Wimereux, door de grootste spelers beschouwd als gelijkwaardig aan de beste links aan zee in het Verenigd Koninkrijk, heeft een baan van 18 holes, 9 aan de zeezijde - pas op voor de wind! - 9 anderen op het platteland. Het Club-House en haar diensten staan tot uw beschikking, waaronder: bar, restaurant, terras, kleedkamers, lounge en proshop; Evancy begeleidt u tot het einde, spelers, door u haar 3 sterren appartementen-hotels voor te stellen die van alle gemakken zijn voorzien, voor een verblijf van een nacht, twee, of zelfs meer! Wat is er beter voor liefhebbers van witte ballen op zonnige dagen!

WAT IS DAAR TE VINDEN?

De Wimereux Golf Club biedt u de mogelijkheid om uw kinderen, toekomstige golfers, op de prachtige kwaliteitsgreens te introduceren door hen in te schrijven in de golfschool vanaf 2 jaar en in cursussen van 7 tot 18 jaar.

Solo beginnerspakketten zijn ook beschikbaar om uw spel te verbeteren, evenals individuele en groepslessen. Prijzen en tarieven zijn te vinden op de officiële website, evenals hole-by-hole kaarten van de baan.

ACCOMMODATIE VOOR DE WIMEREUX GOLFBAAN