Evancy

Wie zijn wij?

 

Evancy, de "French Touch" van toeristische residenties.

Met zijn slogan "Evancy, hier thuis" nodigt het merk het publiek uit om te genieten van een plaats waar ze worden verwelkomd alsof ze thuis zijn, door de diensten en behoeften aan te passen tijdens het hele traject dat de klant aflegt. Met zijn zuivere grafische lijn en minimalistisch logo baseert het merk zijn identiteit op een elegante en geraffineerde geest, waarbij de nadruk ligt op een attent onthaal. Evancy toeristenverblijven. Gelegen aan de Opaalkust en de Côte d'Azur, bieden de verblijven van Evancy comfort en welzijn aan de gasten, of ze nu op vakantie zijn of op zakenreis, voor een kort of lang verblijf, tijdens de week of in het weekend... De geografische ligging van de residenties zorgt ervoor dat de appartementen een uitzonderlijk uitzicht bieden en dat elke bestemming een bijzonder kenmerk heeft dat hen hun charme geeft. Bij Evancy zijn onze ambities duidelijk: een hogere marktpositie door extra diensten aan te bieden en door de klantrelatie menselijker te maken. Met andere woorden, wij willen u tevreden blijven stellen!

 

Evancy toeristenverblijven

 Gelegen aan de Côte d'Opale en de Côte d'Azur, bieden de verblijven van Evancy comfort en welzijn aan de gasten, of ze nu op vakantie zijn of op zakenreis, voor een kort of lang verblijf, tijdens de week of in het weekend... De geografische ligging van de residenties zorgt ervoor dat de appartementen een uitzonderlijk uitzicht bieden en dat elke bestemming een bijzonder kenmerk heeft dat ze charmant maakt.

 
 

Bij Evancy zijn onze ambities duidelijk: een hogere marktpositie door extra diensten aan te bieden en door de klantrelatie menselijker te maken. Met andere woorden, wij willen u tevreden blijven stellen!

Waarom kiezen voor Evancy hotel residences ?

Gezellige accommodatie gemaakt in Frankrijk om je overal thuis te voelen. Met een volledig uitgeruste keuken om samen van een lekkere maaltijd te genieten. Of het nu aan de Côte d'Opale of de Côte d'Azur is. Voor een moment, 1, 2, 3 nachten, een week of meer als je wilt. Om je te laten meeslepen door hoteldiensten zoals schoonmaken en ontbijten. Zonder je zorgen te hoeven maken over lakens en handdoeken.

Evancy, om gewoon te genieten.

1 dynamisch en gemotiveerd team

1 slogan: Evancy, hier thuis

113.935 gasten verwelkomd in 2020, het eerste jaar van het bestaan

2 gastdoelgroepen: vakantiegangers en zakenreizigers

10 woningen in 2021

6 Franse bestemmingen

401 flats

27 villa's