Evancy

Billie Jean King Cup - Le Portel 11,12 en 13 november 2022

Bericht aan alle tennisfans! De Billie Jean King Cup (ex Fed-Cup) wordt gehouden in Le Portel op 11, 12 en 13 november. Gedurende 3 dagen neemt het Nederlandse vrouwenteam het op tegen het Franse vrouwenteam. 

De Chaudron zaal in de stad Le Portel zal gastheer zijn voor een zeer sportief weekend! Om het evenement zo goed mogelijk mee te maken, boekt u uw accommodatie in een van onze residenties: La Marina in Boulogne sur Mer, Le Domaine Sauvage in Equihen-Plage en Trésors d'Opale in Camiers Sainte Cécile.

EVANCY, DE IDEALE ACCOMMODATIE TIJDENS DE BILLIE JEAN KING CUP IN PORTEL! 

Wil je de Fransen of de Nederlanders komen aanmoedigen? Wij hebben zeer flexibele reserveringsvoorwaarden opgesteld, zodat u zonder angst kunt reserveren.

  • Uw eigen volledig ingerichte flat met keuken en badkamer
  • GRATIS annuleren en wijzigen van uw verblijf tot 48 uur voor aankomst
  • GEEN DEPOSIT bij reservering
  • LAST MINUTE betaling: 48 uur voor aankomst.

De Billie Jean King Cup, vroeger bekend als de "Fed Cup", is een wereldwijd vrouwentennistoernooi. Sinds de eerste editie heeft de wedstrijd steeds meer fans gekregen. Het evenement is snel bekend geworden dankzij de deelname van vrouwelijke tennissters van wereldfaam. Tijdens dit toernooi ontmoeten nationale teams elkaar, waardoor het een equivalent is van de zeer beroemde "Davis Cup". Tussen enkele en dubbele wedstrijden belooft het toernooi strak te worden tussen het Nederlandse team en het Franse team dat thuis speelt aan de Côte d'Opale in Noord-Frankrijk. Dit toernooi zal beslissend zijn voor beide teams omdat een overwinning hen zal verzekeren van een plaats in de wereldgroep. 

Dit toernooi wordt belangrijk en toch hebben er al veel veranderingen plaatsgevonden. Het toernooi zou in Nederland plaatsvinden, maar de Nederlandse tennisbond kon geen locatie voor het evenement vinden. Een zegen in vermomming voor het Franse team dat de kans krijgt om in eigen land te spelen. De play-off en de ontmoeting tussen deze twee geweldige teams zal vol verrassingen zitten! en zoals het gezegde luidt, moge de beste winnen!