Evancy
Duinen Bray-Dunes
Bray-Dunes
Bray-Dunes

Routebeschrijving Evancy Bray-Dunes Etoile de Mer

Wegbeschrijving naar jouw vakantieverblijf in Bray-Dunes

Om jouw trip naar Evancy Bray-Dunes Etoile De Mer zo aangenaam mogelijk te maken, biedt Evancy hieronder de belangrijkste informatie aan. Zo start jouw vakantie perfect.

 

Ophalen van je sleutel | De digitale receptie

Lees hieronder hoe je de sleutel kan bemachtigen. Daarna treed je binnen in je prachtig vakantieverblijf.

Stap 1

Je krijgt 2 dagen voor aankomst een email met toegangscodes van je verblijf, zorg dat je deze codes bij de hand hebt als je toekomt.

Evancy Bray-Dunes Etoile de Mer
 

Stap 3

Aan de linkerkant in de inkomhal hangt een kluis met daarin een enveloppe met jouw naam en appartementsnummer. Het eerste cijfer van je appartementsnummer verwijst naar de verdieping waarop je Evancy gelegen is.

Evancy Bray-Dunes Etoile de Mer
 

Routebeschrijving

Stap 2

Bij aankomst begeef je je naar de inkomhal van Evancy Bray-Dunes Etoile de Mer. Aan de deur toets je de code in, die je via mail hebt ontvangen.

 

Evancy Bray-Dunes Etoile de Mer
 

Stap 4

Gelieve bij vertrek de sleutel te deponeren in de brievenbus met “Retour clés” Evancy op.

Evancy Bray-Dunes Etoile de Mer
 

Vanuit Amsterdam

  • A27 richting Antwerpen
  • E17 richting Gent
  • E40 richting Veurne, vervolgens A16 richting Dunkerque
  • Afrit 65 Ghyvelde/Bray-Dunes

 

Op de rotonde neem je de tweede afslag richting D947. Bij de volgende rotonde gaat u gewoon rechtdoor. Ook bij de volgende lichten volg je de weg, Avenue de la liberté, rechtdoor. Je volgt deze weg tot bij de zee en bij de zeeboulevard sla je rechtsaf. Dit is jouw bestemmingstraat Rue des Goëlands. Jouw vakantieverblijf bevindt zich op uw rechterkant 100m voor het einde van de boulevard. Je zult parking vinden aan de linkerzijde van de weg.

 

Vanuit Lille

  • A25 richting Dunkerque
  • Afrit 14 Bray-Dunes

 

Voeg in op D947. Je volgt deze weg gedurende 25 kilometer en gaat rechtdoor over twee rotondes. Bij de derde rotonde neem je de vierde afslag, opnieuw richting D947. Ook bij de volgende lichten volg je de weg, Avenue de la liberté, rechtdoor. Je volgt deze weg tot bij de zee en bij de zeeboulevard sla je rechtsaf. Dit is jouw bestemmingstraat Rue des Goëlands. Jouw vakantieverblijf bevindt zich op uw rechterkant 100m voor het einde van de boulevard. je zult parking vinden aan de linkerzijde van de weg.

 

Vanuit Brussel

  • E40 richting Gent – Veurne
  • E40 richting Veurne, vervolgens A16 richting Dunkerque
  • Afrit 65 Ghyvelde/Bray-Dunes

Op de rotonde neem je de tweede afslag richting D947. Bij de volgende rotonde ga je gewoon rechtdoor. Ook bij de volgende lichten volg je de weg, Avenue de la liberté, rechtdoor. Je volgt deze weg tot bij de zee en bij de zeeboulevard sla je rechtsaf. Dit is jouw bestemmingstraat Rue des Goëlands. Jouw vakantieverblijf bevindt zich op uw rechterkant 100m voor het einde van de boulevard. Je zult parking vinden aan de linkerzijde van de weg.

Beschrijving naar de parking

De parking van de residentie Etoile de Mer wordt gedeeld met de residentie Etoile des Dunes. De parking ligt tussen de twee gebouwen in Rue des Hirondelles. Als je uit het vakantieverblijf komt, dan ligt de parking in de eerste straat aan de linkerkant. Daarna ligt de parking onmiddellijk aan de linkerkant. Je kunt naar beneden rijden en jouw wagen parkeren op de gereserveerde parkeerplaats.

Let wel: je kan enkel gebruik maken van de parkeerplaats indien je dit als supplement hebt bijgeboekt. Dit kost €10 per nacht per wagen. Parkeren in de straten van Bray-Dunes is gratis.

Holiday Suites Bray-Dunes Etoile de Mer
 

Evancy wenst je een fijne reis!

 

Adres Evancy Bray Dunes Etoile de Mer

Evancy Bray-Dunes
Résidence Etoile de Mer (ex Holiday Suites)
Rue des Goëlands 322
59123 Bray-Dunes