Evancy

Boek uw verblijf in Plopsaland!

Neem uw familie mee voor een weekend en geniet van een magische ervaring!

  • Breng een nacht door in onze residentie La Brise des Dunes gelegen op slechts 5 minuten rijden van het beroemde themapark
  • De toegang tot het park voor één dag is bij uw reservering inbegrepen: haal uw kaartjes af bij de receptie van onze residentie en ga op weg voor een dag vol plezier.
  • Het ontbijt is inbegrepen: of het nu voor uw vertrek naar Plopsaland is of de volgende dag, u zult zeker wat kracht nodig hebben!
  • Maak voor of na uw dag in het park gebruik van de dag die u nog rest om een wandeling langs de kust te maken en een frisse neus te halen.

1 volwassene + 1 kind : 179€ voor 1 nacht en parktickets 

Aanbieding geldig elke vrijdag en zaterdag van 9 april tot 19 juni 2022

 
 

OP ZOEK NAAR EEN HOTEL IN DE BUURT VAN PLOPSALAND LA PANNE? 

Bent u van plan om een dagje naar het themapark Plospaland La Panne te gaan? Kies voor een weekend in plaats van een dagtocht. Na een dagje park ben je vaak erg moe: je hebt veel gewandeld, veel gelachen, en vooral genoten tot het laatste moment! Slapen ter plaatse kan u helpen om op een ontspannen manier van het weekend te genieten: u kunt bijvoorbeeld de dag voor uw bezoek aan het park aankomen of na uw dag in het park in onze hotelresidentie slapen.

Om u een all-inclusive verblijf te garanderen bieden wij u ontbijt en entreekaarten aan die u enkel aan de receptie van onze residentie La Brise des Dunes dient af te halen. Onze appartementen hebben vaak een slaapkamer en slaapgelegenheid die absoluut perfect zijn voor gezinnen. Dit is kwaliteitsaccommodatie op slechts enkele kilometers afstand van het Plopsaland-themapark. Wij bieden verschillende diensten aan zoals een uitgebreid ontbijt, opgemaakte bedden bij aankomst en babykits die gratis zijn op aanvraag. Meer dan een hotel, onze residentie Evancy La Brise des Dunes stelt haar gasten centraal en garandeert u een zeer goede nacht voor of na uw bezoek aan het park. s Avonds kunt u elkaar ontmoeten op uw terras (elk van onze accommodaties beschikt over een buitenruimte) of zelfs op het dak van onze hotelresidentie. 

Over Plopsa: u zult geen spijt krijgen van uw dag in dit pretpark! Als de eerste dag u bevalt, kunt u de volgende dag zelfs teruggaan voor een bezoek aan Plopsaqua, het waterpark van Plopsaland De Panne (niet inbegrepen in het toegangsticket). Binnen het park vindt u diverse restaurants met bijvoorbeeld een buffetmogelijkheid. Parkeren bij het park is betalend. 

Onze residentie ligt halverwege tussen het Plospaland park en het strand van Bray-Dunes. Zo kunt u profiteren van het stadscentrum van Bray-Dunes, zijn bars, zijn restaurants... en zijn terrassen! 

De prijs van ons verblijf in Plospaland is de goedkoopste. U hebt een unieke korting waarmee u het verblijf van 1 nacht + toegang tot het park kunt krijgen voor de prijs van 179€ voor een volwassene en een kind. De prijs wordt dan aangepast aan het aantal personen dat u vergezelt. Plopsaland De Panne is een geweldige plek om te verblijven en ons etablissement zal er alles aan doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.