Evancy
Bray-Dunes
Bray-Dunes
Bray-Dunes Strand

Routebeschrijving Evancy Bray-Dunes Villa Les Peupliers

Wegbeschrijving naar jouw vakantieverblijf in Bray-Dunes

Om jouw trip naar Evancy Villa Les Peupliers zo aangenaam mogelijk te maken, biedt Evancy hieronder de belangrijkste informatie aan. Zo start jouw vakantie perfect.

 

Ophalen van je sleutel | De digitale receptie

Lees hieronder hoe je de sleutel kan bemachtigen. Daarna treed je binnen in je prachtig vakantieverblijf.

Stap 1

Je krijgt 2 dagen voor aankomst een email met toegangscodes van je verblijf, zorg dat je deze codes bij de hand hebt als je toekomt.

Evancy Bray-Dunes Villa Les Peupliers
 

Stap 3

Aan de rechterkant in de inkomhal hangt een kluis met daarin een enveloppe met jouw naam en appartementsnummer. Het eerste cijfer van je appartementsnummer verwijst naar de verdieping waarop het appartement gelegen is.

Evancy Bray-Dunes Villa Les Peupliers
 

Stap 5

Gelieve bij vertrek de sleutel te deponeren in de brievenbus met “Retour clés” Evancy op.

Evancy Bray-Dunes Villa Les Peupliers
 

Routebeschrijving

Stap 2

Bij aankomst begeef je je naar de inkomhal van Evancy Bray Dunes – Peupliers. Aan de deur toets je de code in, die je via mail hebt ontvangen. Zo open je de deur en treed je binnen in het gebouw.

Evancy Bray-Dunes Villa Les Peupliers
 

Stap 4

Je opent jouw deur door de badge voor de knop te houden. Deze wordt groen. Draai de knop om en open de deur. Om jouw deur te sluiten moet je opnieuw de badge ertegen houden en de knop omdraaien.

Evancy Bray-Dunes Villa Les Peupliers
 

Vanuit Amsterdam

  • A27 richting Antwerpen
  • E17 richting Gent
  • E40 richting Veurne, vervolgens A16 richting Dunkerque
  • Afrit 65 Ghyvelde/Bray-Dunes

Op de rotonde neem je de tweede afslag richting D947, bij de volgende rotonde ga je gewoon rechtdoor. Aan de verkeerslichten, sla linksaf naar de Avenue du Général de Gaulle. Neem vervolgens de derde afslag links op de rotonde, Boulevard Georges Pompidou. Jouw bestemming bevindt zich 100m verder aan jouw rechterkant, Rue des Peupliers.

 

Vanuit Lille

  • A25 richting Dunkerque
  • Afrit 14 Bray-Dunes

Voeg in op D947. Je volgt deze weg gedurende 25 kilometer en gaat rechtdoor over twee rotondes. Bij de derde rotonde neem je de vierde afslag, opnieuw richting D947. Aan de verkeerslichten, sla linksaf naar de Avenue du Général de Gaulle. Neem vervolgens de derde afslag links op de rotonde, Boulevard Georges Pompidou. Jouw bestemming bevindt zich 50m verder aan jouw rechterkant, Rue des Peupliers.

 

Vanuit Brussel

  • E40 richting Gent – Veurne
  • E40 richting Veurne, vervolgens A16 richting Dunkerque
  • Afrit 65 Ghyvelde/Bray-Dunes

Op de rotonde neem je de tweede afslag richting D947, bij de volgende rotonde ga je gewoon rechtdoor. Aan de verkeerslichten, sla linksaf naar de Avenue du Général de Gaulle. Neem vervolgens de derde afslag links op de rotonde, Boulevard Georges Pompidou. Jouw bestemming bevindt zich 50m verder aan jouw rechterkant, Rue des Peupliers.

 

Evancy wenst je een fijne reis!

 

Adres Evancy Bray-Dunes Villa Les Peupliers

Evancy Bray-Dunes Peupliers (ex Holiday Suites)
Rue des Peupliers 15
59123 Bray-Dunes