Als je van een fikse wandeling houdt, moet je zeker eens tot Hardelot wandelen! Je zal passeren langs het strand van Ecault, waar je kan verdwalen in de prachtige duinen die deel uitmaken van een natuurreservaat.

Hardelot combineert natuur en elegantie, wat verklaart waarom dit het favoriete verblijfsoord van de rijkere Fransman is. Hardelot leent zich niet alleen perfect tot wandel- en fietstochten, maar ook tot ontspannende tochtjes te paard. De stad is namelijk één van de belangrijkste ruitercentra van de Opaalkust. Bovendien kan je in Hardelot ook 2 van de mooiste golfterreinen van Hauts-de-France vinden.

Ook de twintig statige Belle-Époque villa’s in Hardelot-Plage zijn een bezoekje waard! Ze zullen je meteen doen denken aan het Engelse platteland. Hardelot-Plage was dan ook aan het begin van de 20e eeuw een populaire vakantiebestemming van de Engelse aristocratie.

In de zomer transformeert Hardelot zich in een bruisend stadje met als absolute hotspot het mooie, brede strand. Deze badstad is vooral populair bij families met kinderen, want er zijn tal van leuke activiteiten voor alle leeftijden voorzien dankzij het Centre Nautique.

In de omgeving: 4km

Meer Hardelot-Equihen en Franse Opaalkust