Search & Book

Waar te verblijven in Bray-Dunes ?

Bray-Dunes ligt aan de Noordzee en is de eerste badplaats als je Frankrijk binnenrijdt, gelegen in 'Frans Vlaanderen'. Bray-Dunes is gefusionneerd met de Panne en ligt er vlak naast. Deze gezellige badstad is omgeven door twee ongerepte natuurreservaten, 'Les Dunes Marchand' en 'Les Dunes de Perroquet'. Ideaal om te fietsen en te wandelen. Ontdek er onze 5 aangename vakantieresidenties.

Wat te doen in Bray-Dunes?

Op vakantie in Noord-Frankrijk

Vanuit Bray-Dunes is het minder dan 15 minuten rijden naar De Panne en Plopsaland. Het brede zandstrand is een belangrijke toeristische trekpleister van het plaatsje. Bovendien is het openbaar vervoer gratis tijdens het weekend. Kies uit onze vijf vakantieresidenties en boek een verblijf met zicht of zee of in de gezellige drukte van het centrum.

Kindvriendelijke vakantieverblijven dicht bij Plopsaland De Panne

Graag een familie-uitstap naar Plopsaland De Panne? En ’s avonds toch in alle stilte en rust genieten? Dan is deze plek een échte aanrader. Onze residenties liggen op slechts enkele kilometers van het pretpark. Dat maakt van dit gezellig dorpje meteen de meest kindvriendelijke vakantiebestemming aan de Franse Opaalkust.

Activiteiten & omgeving

Kitesurfen, zeilen, tennis of minigolf… Noem maar op en Bray-Dunes heeft het. Liever een uitstapje naar attractiepark Bellewaerde, de oorlogsgeschiedenis ontdekken in Duinkerke, shoppen in Lille of fietsen tot in de Panne? Neem dan snel een kijkje op de evenementenkalender aan de rechterkant op elke bestemmingspagina. 

Eten & drinken

Aan zee is er één iets dat echt overheerst. Lekkere, verse vis! Zoek je favoriete restaurant en geniet. Mogen we een tip geven? De mosselen friet zijn er heerlijk en heel schappelijk van prijs! Culinair tafelen met zicht op zee?! Check!

 

met zeezicht

 
 
  1. 4 tot 6 personen
  2. Zicht op zee
 
Ontdek meer
 

Dichtbij La Panne & Plopsaland

 
 
  1. 4 tot 6 personen
  2. Dicht bij Plopsaland
 
Ontdek meer

met duinzicht

 
 
  1. 4 tot 6 personen
  2. Zicht op de duinen
 
Ontdek meer
 

intiemer

 
 
  1. 2 tot 4 personen
  2. Op 50 meter van het strand
 
Ontdek meer

in het stadscentrum

 
 
  1. 2 tot 6 personen
  2. In hartje Bray-Dunes
 
Ontdek meer