Vakantie Opaalkust

Vakantiehuizen en appartementen in Noord-Frankrijk

De Opaalkust, net over de Frans-Belgische grens, strekt zich uit over de Franse Noordzee kust en is goed voor zo'n 120 kilometer strand, duinen, krijtrotsen en pittoreske dorpjes zoals Bray-Dunes, Oye-Plage, Hardelot en Boulogne-sur-Mer. Geniet van de rust, de uitgestrekte stranden, de prachtige natuur en de heerlijke Franse gastronomie. Een weekje genieten en onthaasten… Welkom aan de Franse Opaalkust!

 

Onze vakantiebestemmingen

 
 1. 2 tot 6 personen
 2. vlak bij het historisch centrum
 3. Op 5 minuten van Nausicaá
 
Meer info
 
 
 1. 2 tot 6 personen
 2. 5 vakantieresidenties
 3. Zeezicht, zicht op de duinen of in het centrum
 
Meer info
 
 1. 2 tot 8 personen
 2. Vakantiehuisjes met zeezicht
 3. Dicht bij Boulogne-sur-Mer & Le Touquet
 
Meer info
 
 
 1. 2 tot 6 personen
 2. Natuurvakantie
 3. Vlak naast natuurreservaat Le Platier d'Oye
 
Meer info

Vakantie in Boulogne-sur-Mer | Nieuw!

Nieuw sinds 2019! Vakantieverblijven in het hartje van Boulogne-sur-Mer, op wandelafstand van Nausicaá en het historisch centrum. Een prachtige ligging, splinternieuwe appartementen met een volledig uitgeruste keuken, … Wat wil je nog meer? Evancy is de ideale keuze voor een weekend of midweek in Boulogne-sur-Mer, met vrienden of de hele familie! 

Boulogne-sur-Mer

Vakantie Bray-Dunes

In Bray-Dunes heb je de keuze uit vijf vakantieresidenties, voor elk budget wat wils! Ben je op zoek naar een vakantieverblijf met zeezicht? Of liever eentje dat centraal gelegen is? Bij Holiday Suites vind je het allemaal!

Wist je trouwens dat Bray-Dunes slechts op 10 minuten van Plopsaland De Panne ligt?  Bezoek het leukste pretpark van de Belgische kust en blijf overnachten in Bray-Dunes!

Bray-Dunes

Vakantie Oye-Plage

Ken jij natuurreservaat Le Platier d’Oye al? Een absolute aanrader voor natuurliefhebbers aan de Opaalkust! Vanuit Evancy Oye-Plage is het welgeteld 300 meter wandelen naar dit prachtig natuurreservaat met uitgestrekt strand. Leuk om te weten: op het strand kan je bunkers van de Tweede Wereldoorlog ontdekken. Rust en natuur in combinatie met de authenticiteit van de Franse Opaalkust? Welkom in Oye-Plage!

Oye-Plage

Vakantiepark Hardelot-Equihen

Dit prachtig vakantiedomein is gelegen in Noord-Frankrijk, en meer bepaald in Hardelot-Equihen. Je hebt er de keuze tussen ruime vakantiehuizen en gezellige vakantieappartementen. Het prachtige zeezicht krijg je er gratis bij! Steden zoals Boulogne-sur-Mer en Le Touquet-Paris-Plage liggen vlakbij. Shoppen, bezienswaardigheden, gezellige restaurants, … Alle elementen zijn aanwezig voor een leuk verblijf met de hele familie! Gouden tip: breng zeker eens een bezoekje aan Cap Blanc-Nez en Cap Gris-Nez, de indrukwekkende krijtrotsen die kenmerkend zijn voor de Noord-Franse Opaalkust.

Op ons vakantiedomein heb je vakantiehuizen voor 4, 6 en 8 personen. Kom je met een grotere groep? Geen probleem, je kan natuurlijk gewoon meerdere vakantiewoningen boeken!

Equihen-Plage