Ontdek de wondere onderwaterwereld van Nausicaá in Boulogne-Sur-Mer (Opaalkust / Noord Frankrijk - vlak bij België en Engeland, op slechts 2.30 u van Parijs, Brussel en Londen), waar je meer dan 1000 verschillende diersoorten kan bewonderen in de verschillende, gigantische aquaria. Je kan er de mysterieuze dieptes van de oceaan op eigen ritme verkennen en op een speelse en educatieve manier bijleren over de onderwaterwereld. Laat je onderdompelen in de prachtige wereld van Nausicaá, de beste garantie voor een geslaagde daguitstap!

Nausicaá, biedt zowel jonge als oude ontdekkingsreizigers de mogelijkheid om de diepte te veroveren. Ontdek de geheimen van deze waterwereld en observeer de schatten ervan in twee leuke tentoonstellingen: "De Zee is cruciaal" en "Zo groot als de oceaan". Alle ruimtes zijn zo ontworpen dat u zo dicht mogelijk bij de dieren wordt ondergedompeld. Een unieke zintuiglijke ervaring!

Bewonder het spektakel van de oceaan voor de grote erker en ontmoet ongelooflijke soorten zoals de grijze haai, de mantarog, scholen glinsterende vissen en vele andere verrassingen.

De tip van Evancy: ontdek de andere kant van het landschap met een bezoek van een uur en duik in het dagelijkse leven van onze aquariologen. Evancy Holiday Park ligt op minder dan 800 meter van Nausicaa.

Accommodatie dichtbij Nausicaa in Boulogne-Sur-Mer
 

Adres

Nausicaá
Boulevard Sainte Beuve
62200 Boulogne-sur-Mer

Telefoon

+33 (0)3 21 30 99 99

E-mail

info@nausicaa.fr

website

https://www.nausicaa.nl/

In de omgeving: 1km

Ontdek onze residenties vlakbij Nausicaa

 
 
 

Meer Boulogne-sur-Mer, Franse Opaalkust, Hardelot-Equihen en Oye Plage