Ontdek de wondere onderwaterwereld van Nausicaá in Boulogne-Sur-Mer (Opaalkust / Noord Frankrijk - vlakbij België en Engeland, op slechts 2.30 u van Parijs, Brussel en Londen), waar je meer dan 1000 verschillende diersoorten en vissen kan bewonderen in gigantische aquaria. Nausicaa is het grootste acquarium van Europa met een oppervlakte van meer dan 10.000 m3.  

Ontedek Nausicaá

Verken er de mysterieuze dieptes van de oceaan en leer op een speelse en educatieve manier bij over de onderwaterwereld. Laat je onderdompelen in de prachtige wereld van Nausicaá, de beste garantie voor een geslaagde daguitstap!

Nausicaá biedt zowel jonge als oude ontdekkingsreizigers de mogelijkheid om de diepte te veroveren. Ontdek de geheimen van deze waterwereld in interessante expos zoals "Zo groot als de oceaan". Via videoschermen lijkt het alsof je zelf op ontdekkingstocht bent. Een unieke zintuiglijke ervaring! Of bezoek de nieuwe tijdelijke expositie "in het oog van de klimaatorkaan", een geëngageerd spektakel dat je naar de kern van de klimaatproblematiek voert. 

58.000 indrukwekkende dieren en vissen wachten op je: de grijze haai, de mantarog, scholen glinsterende Nemo visjes, kwallen of zeeleeuwen uit de Stille Oceaan tot pinguïns uit Zuid-Afrika. Bekijk hen vanuit een spectaculaire tunnel van 18 meter waarin het net lijkt alsof je onderwater bent.

De tip van Evancy: breng zeker een bezoekje aan de expo over het klimaat. Samen vechten we voor een beter klimaat! 

Slapen dichtbij het aquarium van Nausicaá

Residentie Evancy Boulogne-sur-Mer ligt op minder dan 800 meter van Nausicaa. Een gloednieuwe residentie waar je met het hele gezin heerlijk kan verblijven. Zicht op de oude jachthaven of basiliek maken je verblijf helemaal af. Oh en het ontbijt is er heerlijk! Je hebt ook een eigen terras én een keuken, dus je kunt zelf lekker koken. Huisdieren zijn hier ook welkom. De perfecte uitvalsbasis voor de Opaalkust en de kliffen van Cap Blanc-Nez en Cap Gris-Nez.

Accommodatie dichtbij Nausicaa in Boulogne-Sur-Mer
 

Adres

Nausicaá
Boulevard Sainte Beuve
62200 Boulogne-sur-Mer

Tarieven

Volwassene (+ 12 jaar) : 26,50 €
Kind (3 tot 12 jaar) : 19,95 €

Telefoon

+33 (0)3 21 30 99 99

E-mail

info@nausicaa.fr

website

https://www.nausicaa.nl/

In de omgeving: 1km

Ontdek onze residenties vlakbij Nausicaa

 
 
 

Meer Boulogne-sur-Mer, Franse Opaalkust, Hardelot-Equihen en Oye Plage