Evancy

BAGATELLE : HET PRETPARK VAN DE OPAALKUST

Kom en ontdek Bagatelle, het warmste pretpark van Noord-Frankrijk! Ideaal voor een dagje plezier met het gezin, het biedt meer dan 40 attracties, verrassende shows en 3 verschillende werelden. We nemen u mee op een rondleiding door dit unieke park aan de Opaalkust. 

EEN PRETPARK VOOR HET HELE GEZIN

Het Bagatelle-park ligt in Rang du Fliers in het noorden van Frankrijk. Het heeft een idyllische ligging tussen Berck-sur-Mer, Merlimont en Le Touquet Paris Plage. Het is een familiepretpark dat elk jaar enkele duizenden bezoekers ontvangt! 

Of je nu van loopings en achtbanen houdt of niet, in Parc Bagatelle vind je zeker iets van je gading. Het park is aantrekkelijk voor alle generaties die graag een dagje in de frisse lucht doorbrengen met familie en vrienden. 

U zult het geweldig vinden om een dag in het park door te brengen en de verschillende werelden van het park te ontdekken. Onder hen is er het Baggy Land universum dat de kleintjes zal bekoren, terwijl de hele familie zich kan uitleven in Baggy Family. De meer avontuurlijken zullen hun geluk vinden in Baggy Fun. De Triops-achtbaan en de Raft River mag u niet missen: sensatie gegarandeerd! U kunt ook Secret Illusions zien, verkozen tot beste goochelshow van het jaar.

Samengevat: Parc Bagatelle biedt een veelheid aan sensaties met attracties voor jong en oud. Terwijl sommige universums van het park meer aangepast zijn aan de jongsten of aan sensatiezoekers, zijn andere delen van het park meer gezinsgericht en bieden ze iedereen de mogelijkheid om samen te komen en plezier te maken! Daarom is het Bagatellepark de gezinsactiviteit bij uitstek aan de Opaalkust! 

Adres

Parc Bagatelle
RD 940
62155 Merlimont

Telefoon

+33 (0)3 21 89 09 90

Website

www.parcbagatelle.com

Naast de attracties kunt u ook de wereld van Baggy, de mascotte van het park, ontdekken. Bagatelle heeft ook een zeer groot domein waar het goed wandelen is en de dag midden in de natuur door te brengen. Tussen de vegetatie en de weinige dieren die in het park aanwezig zijn, zult u zich in een eigen wereld wanen die rijmt op gelach en plezier. In sommige attracties kunt u zelfs een beetje hoogte winnen en de schoonheid van het park van bovenaf ontdekken!

BEREID UW BEZOEK AAN BAGATELLE VOOR 

Het park biedt verschillende winkels en eetgelegenheden voor een ontspannen lunch- of snackpauze. Of het nu gaat om een hamburger voor de lunch of een ijsje als tussendoortje, je vindt er zeker iets te eten! Het is ook mogelijk om uw eigen picknick mee te nemen naar het park: het park is zeer goed aangelegd met picknicktafels en groene zones waar u kunt pauzeren! 

Wij raden u aan de openingskalender van Bagatelle rechtstreeks op de officiële website van het park te raadplegen om de dag van uw bezoek te kiezen. De begin- en einddatum van het seizoen verschillen van jaar tot jaar, maar lopen in het algemeen van april tot eind september. 

WAT IS DE PRIJS VAN EEN KAARTJE VOOR HET BAGATELLEPARK? 

De toegangsprijs voor Bagatelle varieert naar gelang van de leeftijd. U kunt uw kaartjes online boeken om tijd te besparen op de dag van uw bezoek, of u kunt ze op de dag zelf rechtstreeks aan de kassa kopen. 

Voor kinderen (1m tot 1m45): € 20,50

Voor volwassenen: € 26,90

Voor senioren (60 jaar en ouder): € 20,50

Het parkeertarief bedraagt €5 per auto. Groepstarieven zijn ook beschikbaar. Als u van plan bent het park tijdens het seizoen meerdere keren te bezoeken, raden wij u aan een jaarkaart te kopen: een kleine kaart die u onbeperkt toegang geeft tot het park voor de prijs van 71€ per volwassene en 60€ per kind. U zult zien... u zult graag komen en nog eens komen, vooral omdat het park elk jaar veel nieuwe attracties presenteert! 

VAKANTIEWONING IN DE BUURT VAN BAGATELLEPARK 

Als u wilt ontspannen na een dolle dag in het attractiepark Bagatelle, raden wij u aan te verblijven in onze residentie Trésors d'Opale. Onze residentie ligt op 250 meter van het strand van Camiers Sainte Cécile en profiteert van een uitzonderlijke omgeving, een buitenzwembad en gloednieuwe accommodatie. Ideaal voor een familievakantie aan de Opaalkust! 

Vanaf
€ 398
2 nachten
1 persoon

[Luxe] flat met 3 slaapkamers, 2 tweepersoonsbedden en een stapelbed

Opaalkust, Frankrijk
632JaSommige
Vanaf
€ 356
2 nachten
1 persoon

[Premium] flat met 3 slaapkamers, 2 tweepersoonsbedden en een stapelbed

Opaalkust, Frankrijk
631JaSommige
Vanaf
€ 312
2 nachten
1 persoon

[Premium] flat met 2 slaapkamers, 2 tweepersoonsbedden & stapelbed

Opaalkust, Frankrijk
621JaSommige
Vanaf
€ 274
2 nachten
1 persoon

[Premium] Appartement met 1 slaapkamer dubbel bed, 2 enkele bedden & stapelbed

Opaalkust, Frankrijk
611JaSommige
Vanaf
€ 268
2 nachten
1 persoon

[Standaard] Apartment met 1 slaapkamer tweepersoonsbed flat met 2 stapelbedden

Opaalkust, Frankrijk
611Ja2
Vanaf
€ 230
2 nachten
1 persoon

[Premium] Apartment met 1 slaapkamer, tweepersoonsbed & stapelbed flat

Opaalkust, Frankrijk
411JaSommige
In de omgeving: 16km

Bekijk vergelijkbare faciliteiten