Evancy

Hotels aan de Opaalkust (Hauts de France)

Geniet van de services van een comfortabel hotel tijdens je volgende verblijf aan de Côte d'Opale. Kies uit een groot aantal moderne, functionele Evancy-hotels tussen Le Touquet Paris Plage en Duinkerken. Geniet van de nabijheid van onze etablissementen om alle schatten van de kust te ontdekken.

  • Kies uit verschillende Evancy hotels aan de Côte d'Opale
  • Accommodatie voor maximaal 8 personen
  • Uitzonderlijke locaties in het stadscentrum of midden in de natuur
  • Hotelservices zoals beddengoed, schoonmaak en ontbijt
  • Uitgeruste keuken
  • Optionele tickets om de wachtrij te vermijden
 

Als je binnenkort een vakantie aan de Côte d'Opale plant, ben je hier aan het juiste adres! Met adembenemende kustlandschappen, gouden stranden en charmante kleine dorpjes is de Côte d'Opale de perfecte plek voor een vakantie aan zee of een weekendje weg. Bij het plannen van je verblijf aan de kust van Noord-Frankrijk is het boeken van je accommodatie een belangrijke stap. Hier zijn onze tips om het juiste hotel voor jou te vinden. 

Bij het kiezen van je accommodatie aan de Côte d'Opale zijn er volgens ons 4 zeer belangrijke punten om rekening mee te houden. 

Locatie 

De Côte d'Opale strekt zich uit van Berck sur Mer tot aan de Belgische grens. Dat is bijna 200 km! Dit betekent dat je niet precies dezelfde ervaring zult hebben als je in Bray-Dunes of Camiers Sainte Cécile verblijft. Het is dus belangrijk om rekening te houden met je eindbestemming. Als je naar Le Touquet Paris Plage wilt en de zeehonden in de baai van Authie wilt zien, moet je kiezen voor het zuiden van de Côte d'Opale. Als je halverwege de kust wilt zijn, is Boulogne sur Mer de ideale uitvalsbasis. Verder naar het noorden is de Site des 2 Caps de plek voor natuurliefhebbers en pittoreske dorpjes als Wimereux en Wissant. Tot slot zijn Dunkerque en Bray-Dunes ook geweldig voor wie niet te ver van Lille of België wil rijden. Je moet ook beslissen of je liever in het stadscentrum of op het platteland verblijft, of een accommodatie zoekt die een compromis tussen de twee is. Sommige mensen willen 's avonds naar het restaurant kunnen gaan zonder hun auto te gebruiken, terwijl anderen liever weg zijn van de winkels en alle drukte van de stad, ook al duurt het een paar minuten langer. 

Diensten en voorzieningen

Afhankelijk van je voorkeuren en behoeften kun je je keuze snel beperken. Als je kinderen hebt, past het concept van appartementenhotels en hotelresidenties waarschijnlijk veel beter bij je. Je kunt genieten van je eigen privacy en onafhankelijkheid, terwijl je toch profiteert van de diensten van een meer traditioneel hotel, zoals ontbijt. Als je van rust en stilte houdt, waarom probeer je dan niet het bed & breakfast-concept? Daar zijn er genoeg van aan de Côte d'Opale. Tot slot herbergt de regio ook een aantal zeer goede hotels, variërend van klassiek tot luxueus. Je kunt kiezen voor bekende hotelketens of meer familiehotels. Het hangt allemaal af van je budget en je wensen. Om je keuze te beperken, raden we je aan een lijstje op te stellen van wat je als 'must-haves' voor je verblijf beschouwt. Denk bijvoorbeeld aan een buiten- of binnenzwembad, een spa, een terras, een efficiënte WiFi-verbinding of een parkeerplaats op het terrein. 

Beoordelingen van klanten

Volgens ons is het essentieel om de beoordelingen van eerdere reizigers te lezen voordat je een hotel aan de Côte d'Opale boekt. Wie kan je beter helpen bij het maken van je keuze dan vorige bezoekers? Het geeft je ook een idee welk etablissement het meest geschikt is voor bijvoorbeeld een romantisch weekend of een gezinsvakantie. Commentaren van vorige klanten kunnen je ook helpen beslissen of je waar voor je geld krijgt. 

Wat je uiteindelijke keuze ook wordt, we raden je aan de tijd te nemen om wat onderzoek te doen en aanbiedingen te vergelijken voordat je een hotel aan de Côte d'Opale boekt.