Oye-PlageZoek & BoekBestemmingenAanbiedingenFAQ/Covid-19ReisgidsBlog
Evancy Oye Plage - Platier d'Oye **
Comfortabele appartementen voor maximaal 6 personen
Dichtbij het strand
Bij de ingang van het natuurgebied Platier d'Oye

omgeven door
de natuur

Dichbij het natuurreservaat
van Platier d'Oye

Facultatief
ontbijt

Huisdieren welkom

Kalmte & sereniteit

Gratis
Parking

45 Route des Dunes, 62215 Oye-Plage, Frankrijk Lees klantenbeoordelingen

Vakantieappartementen in Oye-Plage - Ontdek de Noord-Franse Opaalkust

De verhuur van Evancy Oye-Plage biedt kwaliteit en comfort. Onze appartementen zijn geschikt voor 2 tot 6 personen. De residentie heeft buitenruimtes met picknicktafels, speeltuinen (zandbak en petanqueveld). De appartementen voor 6 personen hebben een gemeubileerd terras om optimaal te kunnen profiteren van de zon.

Een dag op wandeling, uitgerust met een stevig lunchpakket op de houten wandelpaden door oppervlaktes gevuld met vijvers, grasvelden en vogels. Af en toe eens een pitstop maken om de benen te stretchen en te genieten van één van de prachtige uitzichtpunten. Het natuurreservaat Platier D’Oye is de perfecte plaats voor iedereen die even wil ontsnappen aan het drukke leven.

  1. Check-in vanaf 15u
  2. Check-out tot 11u i.p.v 10u
  3. Gratis babykit op aanvraag
 

Ontdek onze vakantieverblijven(3)

Vanaf
€ 142
€ 128

Vakantieverblijf voor 2 personen

Opaalkust, Frankrijk
211Nee2
  • Annulering Gratis
Vanaf
€ 170
€ 153

Vakantieverblijf voor 4 personen

Opaalkust, Frankrijk
411Nee2
  • Annulering Gratis
Vanaf
€ 212
€ 191

Vakantieverblijf voor 6 personen

Opaalkust, Frankrijk
621Nee2
  • Annulering Gratis
Zie meer accommodatie
 

  Gratis parking

  Koelkast

  Huisdieren welkom

  Televisie

  Keuken

  Ontbijt

 

WAT TE DOEN BIJ OYE PLAGE ?

De bestemming van Oye-Plage staat synoniem voor rust en verzoening met de natuur, vooral omdat de residentie Evancy Oye-Plage zich direct aan de ingang van het natuurreservaat bevindt, waardoor u een pauze kunt nemen in deze natuurlijke omgeving. Omzoomd door een wandel- en fietspad dat u naar het lange zandstrand leidt, zult u niet kunnen weerstaan aan het verlangen om weer in contact te komen met de natuur.

WAT ZIJN DE ACTIVITEITEN DICHTBIJ VAN EVANCY OYE-PLAGE ?

Voor de wandelaars biedt Oye-Plage u de ontdekking van het natuurreservaat van Platier d'Oye aan, dat ongetwijfeld een van de eerste ornithologische juweeltjes van het departement Pas-de-Calais is met 230 waargenomen vogelsoorten. Het pad is uitgestippeld en honden aan de lijn zijn toegestaan. Sporters vinden hun geluk ook in het beoefenen van surfen, kitesurfen, bodyboarden en allerlei nautische activiteiten.

ZIJN ER NATUURGEBIEDEN DICHTBIJ VAN EVANCY OYE-PLAGE?

In de buurt is ook de Cap Blanc Nez, geklasseerd als Grand Site de France. De gelukkigste zullen de Engelse kusten aan de andere kant van het Kanaal kunnen zien. Voor degenen die nieuwsgierig zijn naar het erfgoed, zult u genieten van een bezoek aan het historische centrum van de vestingstad Gravelines, die u in staat stelt om buiten de gebaande paden rond de wallen, op boten te verkennen. Het Belfort van Gravelines (dat sinds 2005 op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat) en zijn vuurtoren zijn ook niet te missen!

ONTDEK DE NABIJGELEGEN STAD CALAIS

De stad Calais is ook rijk aan historische pareltjes zoals het belfort (ook geklasseerd door de UNESCO) dat u kunt bezoeken om te genieten van een panoramisch uitzicht. Het beroemde beeld van Rodin's "Burghers of Calais" staat op het stadhuisplein en is het meest gefotografeerde monument van de stad. Een bezoek aan het Kantcentrum is ook een must in Calais.