Evancy Oye Plage - Platier d'Oye
Comfortabele appartementen voor maximaal 6 personen
Evancy Oye Plage - Platier d'Oye
Comfortabele appartementen voor maximaal 6 personen
Dichtbij het strand
Bij de ingang van het natuurgebied Platier d'Oye
Evancy Oye Plage - Platier d'Oye
Comfortabele appartementen voor maximaal 6 personen
Dichtbij het strand
Bij de ingang van het natuurgebied Platier d'Oye
  1. Oye-Plage is de ideale uitvalsbasis voor tal van activiteiten
  2. Natuurdomein 'Le Platier d'Oye' is een aanrader voor wandelaars en fietsers
  3. Deze badplaats geeft je rust en ontspanning
 

Vakantieappartementen in Oye-Plage - Ontdek de Noord-Franse Opaalkust

Een dag op wandeling, uitgerust met een stevig lunchpakket op de houten wandelpaden door oppervlaktes gevuld met vijvers, grasvelden en vogels. Af en toe eens een pitstop maken om de benen te stretchen en te genieten van één van de prachtige uitzichtpunten. Het natuurreservaat Platier D’Oye is de perfecte plaats voor iedereen die even wil ontsnappen aan het drukke leven.

 
 

Ontdek onze vakantieverblijven(3)

Vanaf
€ 134
€ 82
Opaalkust, Frankrijk
411Nee2
  • Beddengoed inbegrepen
Vanaf
€ 164
€ 100
Opaalkust, Frankrijk
621Nee2
  • Beddengoed inbegrepen
Vanaf
€ 152
€ 107
Opaalkust, Frankrijk
211Nee2
  • Beddengoed inbegrepen
 

Activiteiten en bezienswaardigheden

Wandelen, fietsen en de natuur ontdekken, dat doe je in Oye-Plage! Hier word je één met de natuur. Je verblijf ligt aan de ingang van natuurreservaat ‘Platier d’Oye’. Kijk even om de hoek en je ontdekt er een fantastisch fiets- en wandelpad. Recht naar de zee! De wijde zee vlakbij en het natuurreservaat in het hinterland. Alles mag ver weg lijken, toch zijn er in de omgeving van Oye-Plage heel wat mooie stedelijke centra zoals het pittoreske vestingstadje Grevelingen en Calais met haar prachtig Vlaamse belfort.

Grevelingen

Het intacte historisch stadje omringd door grachten en geschiedkundige stadsmuren is gelegen tussen Calais en Duinkerke in de Franse Westhoek, het hartje van de Opaalkust. Dit is één van de mooiste dorpjes van Frankrijk. In deze gezellige straatjes kan je uren rondlopen. Geniet van uitzichtpunten die je een blik geven op de rivier ‘Aa’ die uitmondt in de Noordzee. De perfecte plaats om je fotoboek aan te vullen! Na een bezoek aan Grevelingen, kan je de spieren heerlijk tot rust laten komen in de jacuzzi en sauna van Wellness Les Argousiers.

Calais

Deze grootstad heeft veel geschiedenis te bieden! Ontdek de historische monumenten van het havenstadje. Hier is een bezoekje aan la pièce de résistance – het wereldberoemde standbeeld – zeker een must!

Vakantieverblijf

Een vakantie in de natuur? Geen betere plaats om te relaxen dan in onze vakantieappartementen in de badplaats Oye-Plage (of ‘Ooie’). Onze appartementen bieden plaats aan 2, 4 of 6 personen. Naast de vakantieverblijven zijn er picknicktafels, een zandbak en een petanquebaan. De appartementen voor 6 personen hebben een gemeubeld terras zodat jij optimaal van de zon kan genieten.

Hond op vakantie

Zelfs jouw trouwe viervoeter zal hier een geweldige vakantie beleven. De Opaalkust heeft namelijk een aantal gebieden waar honden vrij mogen rondlopen, perfect voor een wandeling met je favoriete huisdier!

 
 

Ontbijtpakket

In het ontbijtpakket zit fruitsap, koffie, thee, melk, (toast)brood, choco, confituur, smeerkaas, cornflakes, eieren, spek en suiker. Het ontbijtpakket kost €10 per persoon. 

Meer info bij ‘extra’s’ tijdens het boekingsproces.

 
17 beoordelingen
7,8

Onze gasten geven ons gemiddeld een 7,8.

 
  1. Check-in vanaf 15u
  2. Check-out tot 11u i.p.v 10u
  3. Gratis babykit op aanvraag
  4. Huisdieren welkom
 
 
 
45 Route des Dunes, 62215 Oye-Plage, Frankrijk
 
Routebeschrijving
 

Voorzieningen in Evancy Oye Plage

 

  Gratis parking

  Koelkast

  Huisdieren welkom

  Televisie

  Keuken

  Ontbijt