Evancy

Vakantiehuizen met zwembad in Frankrijk

  • Vakantiehuis met zwembad
  • Accommodatie vanaf 12 personen
  • Gratis annulatie tot 48uur (7 dagen tijdens zomer)

ONTSPANNEN AAN HET ZWEMBAD IN FRANKRIJK

Bent u op zoek naar een vakantiehuis in Frankrijk met een zwembad? Dan kunnen wij van Evancy u helpen! Wij bieden twee vakantieparken, één aan de Côte d'Opale en één aan de Côte d'Azur, voor een ontspannen vakantie met uw vrienden en familie.

Vakantiehuis met zwembad aan de Opaalkust

De Opaalkust, een sublieme streek die bekend staat om de schoonheid van haar stranden en natuurlijke landschappen, is niettemin een bestemming waar het weer erg onzeker kan zijn.

Het was niet meer dan normaal dat Evancy besloot een verwarmd zwembad te bouwen in haar nieuwe residentie Trésors d'Opale, in de buurt van Le Touquet Paris Plage.

Het is zo fijn om af te koelen of om elke ochtend een paar rondjes te lopen om de dag te beginnen. Kinderen zullen dol zijn op het kleine zwembad waarin ze zich kunnen vermaken.
Voor zwemliefhebbers ligt het strand van Sainte Cécile op slechts 250 m afstand.

Vakantiehuis met zwembad aan de Côte d'Azur

Bekend om zijn zonnige en warme weer, zijn veel vakantiehuizen uitgerust met een zwembad. Of u nu op zoek bent naar een binnen- of buitenzwembad, verwarmd of onverwarmd, u zult zeker vinden wat u zoekt.

Bij Evancy hebben we gekozen voor een verwarmd buitenzwembad, gedeeld met een aantal vakantiehuizen in de residentie Les Jardins d'Azur.
Wat is het beste aan ons zwembad? Het fantastische uitzicht op de bergen van Col de Vence! Niet veel vakantiehuizen met zwembad kunnen bogen op zo'n uitzicht :)