Evancy
Marktjes in Vence

Markten in Vence Côte d'Azur - Toerisme & vakantiegids

Marktjes in Vence

Vence, een middeleeuwse, charmante stad waar je de authenticiteit en het karakter elke dag kan beleven op de markten. Je kan er terecht voor lokale producten zoals groenten & fruit tot tweedehandsboeken en meubels. De ligging van onze Holiday Suites residentie in Vence, op een 10-tal minuten van de markten, zorgt ervoor dat je tijdens je verblijf dagelijks kan genieten van verse en lokale producten. Hieronder vind je een overzicht waar je terecht kan voor welke producten en op welke dagen…

Dagelijks – Place du Grand Jardin
Elke dag is er op Place du Grand Jardin een markt waar je verse lokale producten kan vinden, perfect om inkopen te doen tijdens je verblijf! De dagelijkse markt brengt lokale handelaars en producenten samen met een aanbod dat varieert van verse groenten en fruit tot patisserie en honing. Voor de bloemenliefhebbers, zijn er ook elke dag bloemisten aanwezig met prachtige bloemen.

Dinsdag – Place Maréchal Juin
Op dinsdag kan je terecht op de Place Maréchal Juin om te genieten van de mode en accessoires die er te vinden zijn. De kleding is getypeerd met drukkere prints, warme kleuren en geven een fleurig gevoel. Dat gevoel komt ook terug in de accesoires zoals strandtassen en sjaals.

Woensdag – Place du Grand Jardin
Voor antieke stukken en tweedehandsboeken is Place du Grand Jardin op woensdag the place to be! Je kan er parels vinden tussen verschillende meubelstukken, maar ook kleinere decoratie zoals lampen en klokken. Het assortiment boeken omvat een waaier van verschillende schrijvers, keuze genoeg voor de boekenworm in het gezelschap!

Vrijdag – Place du Grand Jardin & Place Maréchal Juin
Op vrijdag kan je zowel op Place du Grand Jardin als Place Maréchal Juin, terecht voor een markt van kleding, accessoires en voeding. Ook hier komt het aanbod overeen met het aanbod van de vorige dagen.

Zaterdag – Place du Grand Jardin 
Tot slot is er op zaterdag een voedingsmarkt met biologische en lokaal geproduceerde producten.Hier kan je geniet van producten die biologisch geproduceerd zijn, met een hoge voedingswaarde en natuurlijke smaken!

In de omgeving: 2km

Bekijk vergelijkbare faciliteiten