Evancy

Paardrijden aan de Opaalkust: kust- en buitenritten

Welkom aan de Côte d'Opale, waar het plezier van paardrijden zich vermengt met de schoonheid van het platteland. Bent u een fervent ruiter of wilt u gewoon van uw verblijf aan de Opaalkust profiteren om te paard te rijden?

 Paardrijden in de regio biedt een unieke ervaring: stel je voor dat je als ruiter kilometerslang over het strand rijdt met alleen de zee en de duinen in zicht. Dit is een van de grootste voordelen van de Côte d'Opale: de regio heeft lange zandstranden die nooit overvol zijn, zelfs niet in het heetst van de zomer, waardoor het een idyllische omgeving is voor een paardrijtocht. 

Verschillende stallen en pensions aan de Côte d'Opale bieden arrangementen voor alle niveaus, van beginner tot ervaren ruiter, zodat iedereen het plezier van paardrijden aan zee kan ontdekken. Sommige maneges bieden een eenvoudige rit van een of twee uur onder begeleiding van een gids, terwijl andere complete arrangementen aanbieden inclusief kost en inwoning. Deze maneges zijn vaak het ideale startpunt om de verborgen schatten van de Côte d'Opale te verkennen, of het nu voor een rit is of zelfs voor een bivak onder de sterrenhemel. 

Er zijn veel Henson paarden in de omgeving, die perfect zijn voor deze excursies, zodat je in alle veiligheid op pad kunt.

Er zijn talloze maneges en maneges in en rond Équihen-Plage. Maak van de gelegenheid gebruik om met je paard langs het strand te rijden bij zonsondergang. Een magische ervaring! Hier zijn een paar adressen om je te helpen vinden wat je zoekt aan de Côte d'Opale en te genieten van paardrijden terwijl je daar bent. Sommige bieden ritten aan op het strand of op het platteland, onder begeleiding van gekwalificeerde instructeurs. 

Espace équestre Henson, La Molière de Berck - 14 avenue Charles Roussel, 62600, Berck 
Ecurie de la Poterie - 10 rue de la Poterie, 62126, Wimille
Ferme équestre de Warincthun - Cap Gris Nez, 62179, Audinghen 
Le Clos de l'Angley - 1111 rue principale, 62132, Caffiers 
Haras de la Côte d'Opale - 220B avenue de la mer, 62730, Marck
Centre équetre d'Hardelot - 5 avenue Charlemagne, 62152, Hardelot-Plage
Manege Boulonnais - Route de Crémarest, 62908, La Cappelle-lès-Boulogne 
Centre équestre d'Honvault - Chemin d'Honvault, 62930, Wimereux
Les écuries des Parpaillots - Chemin du long pré, 62152, Nesles 

In de omgeving: 7km

Bekijk vergelijkbare faciliteiten