Evancy

Last Minute Vakantie voor 4 Personen

  • Gratis annulatie tot 48uur
  • Huisdieren toegestaan
  • Nederlands sprekende klantenservice
  • Laat vertrek om 11 uur
 

Wil je er eens lekker tussenuit met je familie of vrienden? Dan heb je al gauw een last minute vakantiehuis voor 4 personen nodig. Bekijk hier ons accommodatie aan de Opaalkust and Franse Riviera in Frankrijk.

last minute vakantie voor 4 personen

Ben je op zoek naar het perfecte last minute vakantiehuis voor 4 personen in Frankrijk ? Kies dan eens voor een verblijf in een 4-persoons vakantiehuis van Evancy. Als je op vakantie gaat met een grote groep van 4 personen, dan wil je natuurlijk wel een geschikte accommodatie vinden waar iedereen heerlijke vakantie kan vieren en tot rust kan komen. De 4-persoons vakantiehuizen vind je onder andere in het prachtige Opaalkust of Zuid Frankrijk. Reserveer snel het vakantiepark van jouw keuze en beleef een geweldige tijd met al jouw familie of vrienden!

Tips voor 4-persoons last minute vakantiehuizen boeken

Met een groep van 4 personen is het belangrijk dat je in het vakantiehuis genoeg ruimte aantreft waar iedereen zich even kan terugtrekken, maar ook waar iedereen samen kan genieten van elkaars gezelschap in gemeenschappelijke ruimte.

Geniet van het ontbijt met uw familie en vrienden in uw grote eetkamer en maak daarna een wandeling op het platteland of in de bergen. Voor de lunch is uw grote, volledig uitgeruste keuken ideaal om gezellige gerechten te bereiden. Elk van onze 4-persoons vakantiehuizen heeft meerdere badkamers, een woonkamer met televisie en meerdere slaapkamers; sommige met tweepersoonsbedden, eenpersoonsbedden of een stapelbed, afhankelijk van het gekozen type.

En omdat voor velen van u uw huisdier ook deel uitmaakt van uw gezin, zijn we blij te kunnen aankondigen dat het mee kan met uw verblijf in onze vakantieparken aan de Opaalkust.

Reserveer een last minute vakantie voor 4 personen

Beleef een onvergetelijke tijd met jouw vrienden en familie in een 4-persoons vakantiehuis in Frankrijk! Reserveer een groepsaccommodatie aan de Opaalkust of de Franse Riviera (Côte d'Azur) en maak gebruik van alle faciliteiten die het vakantiepark jou biedt. Na een heerlijke dag is het prima met zijn achten vertoeven in jouw eigen grote appartement. Reserveer snel en profiteer van de beste promo's een vakantiehuis voor 4 personen!