Evancy

Winkelcentrum Cité Europe

Calais, gelegen op slechts enkele minuten van onze residentie in Oye-Plage, is een dynamische stad in het hart van de regio Hauts-de-France. Bekend om zijn geschiedenis en commerciële aantrekkingskracht, is Calais ook een van de belangrijkste Franse steden met verbindingen naar het Verenigd Koninkrijk. De stad is via talloze dagelijkse veerboten, bussen en treinen verbonden met het zuiden van Engeland. 

De stad is dus ook een essentiële winkelbestemming voor Britten die Noord-Frankrijk bezoeken. Van alle winkelmogelijkheden in Calais springt het winkelcentrum Cité Europe eruit als een niet te missen bestemming voor liefhebbers van mode, eten en entertainment.

EEN WINKELCENTRUM IN CONSTANTE ONTWIKKELING

Het winkelcentrum Cité Europe heeft zijn wortels in de commerciële geschiedenis van de stad. Het is strategisch gelegen in het hart van Calais en toch gemakkelijk bereikbaar vanaf de grote wegen, waardoor het zowel lokale als internationale bezoekers aantrekt.

Adres

Centre Commercial Régional Cité Europe 

1001 Boulevard du Kent 

62 902 Coquelles Cedex

Telefoon

+33 (0)3 21 46 47 48

WEBSITE

centre-commercial.fr/cite-europe

WINKELS IN HET WINKELCENTRUM CITÉ EUROPE

Of je nu gepassioneerd bent door mode, technologie of op zoek bent naar een uniek cadeau, in het winkelcentrum vind je zeker iets van je gading. In het winkelcentrum vind je zowel internationale merken als kleine boetiekjes met meer lokale namen. Modeliefhebbers zullen blij zijn met de verschillende merken die de laatste trends aanbieden, zoals H&M, Zara, Levi's en Sephora. 

De Carrefour hypermarkt is ook een geweldige plek om een scala aan producten te kopen of boodschappen te doen in de vele beschikbare afdelingen. 

VERMAAK IN CITÉ DE L'EUROPE CALAIS 

Na het winkelen is er genoeg te beleven! In de cité de l'Europe in Calais vind je een bioscoop, een bowlingbaan en zelfs een lasergame. 

RESTAURANTS EN CAFÉS IN WINKELCENTRUM CITÉ EUROPE

Een dag intensief winkelen kan energie geven! Gelukkig is er genoeg te eten in het winkelcentrum. Je vindt er populaire ketens zoals Flunch, Subway en Les 3 Brasseurs. Voor een ontspannende pauze kun je stoppen bij de Croissanterie of het Colombus café.

PRAKTISCHE INFORMATIE CITÉ EUROPE CALAIS

Het winkelcentrum is geopend van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 tot 20.00 uur. Tijdens de feestdagen kan het winkelcentrum ook op zondag geopend zijn. Bij aankomst kun je gratis parkeren op de ruime parkeerplaats. In het centrum vind je toiletten en een rustruimte waar je tussen de winkels door even kunt uitrusten. Er zijn ook verschillende diensten beschikbaar, zoals fotobewerking, een pakketautomaat en geldautomaten. Het personeel van Cité Europe Calais staat ook klaar bij de receptie om al je vragen te beantwoorden.

In de omgeving: 91km

Bekijk vergelijkbare faciliteiten