Marineland

Marineland aan de Côte D’Azur staat garant voor een leuk dagje uit voor jong en oud! Het is het grootste marinepark in Europa, een dag op ontdekking in deze onderwaterwereld mag dus zeker niet ontbreken tijdens jouw verblijf in Vence. Ontdek hieronder in een notendop wat dit park allemaal te bieden heeft…

Maak kennis met de meer dan 3000 dieren

In Marineland kan je een bezoekje brengen aan de meer dan 3000 dieren die in het park verblijven. Ijsberen, pinguïns, schildpadden, flamingo’s, verschillende vogelsoorten… Je vindt ze allemaal terug in dit park!

Dagelijks leuke shows!

Elke dag kan je genieten van de dolfijnenshow, de orkashow en de zeeleeuwenshow. De trainers geven je een unieke blik in hoe deze dieren leven en natuurlijk tonen deze dieren maar al te graag hun kunsten. Na elke show staan de trainers klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Een leerrijke ervaring

Naast een ontspannende dag belooft jouw dagje uit in Marineland ook een leerrijke ervaring te worden. Dagelijks staat het team ter beschikking om uitleg te geven en hun passie voor de onderwaterwereld te delen met de bezoekers.

Ontdek ook de andere parken

Naast het marinepark kan je ook nog terecht in één van de vier andere themaparken die deel uitmaken van Marineland. Marineland Lagoon, Aquasplash, Kid’s Island of Adventure Golf… Er is voor elk wat wils!

Adres

306 Avenue mozart
06600 Antibes

Telefoon

08920 426 226 (€0,35/min)

Website

www.marineland.fr

E-mail

contact@marineland.fr

 
In de omgeving: 12km

Meer Vence