Evancy
Bowling Duinkerke
Schaatsen Duinkerke

Schaatspiste en bowling Duinkerke

Bowlen of schaatsen? Het kan in Duinkerken. Train voor de perfecte ijspirouette. Of een serie strikes! Perfect voor een gezellig uitje met je familie of vrienden.

BOWLEN IN DUNKIRK: VRIENDSCHAPPELIJK PLEZIER! 

Bowlen is een vrijetijdsbesteding waar iedereen van houdt! Het is een gezellig uitje met je familie of vrienden. Kinderen kunnen zich vermaken met elkaar of met volwassenen. Als de kleintjes aan de beurt zijn, kun je om een helling vragen zodat ze de bal makkelijker kunnen gooien. Zo heeft iedereen plezier! 

De bowlingbaan van Duinkerke ligt op Sentier de la Vallée, op een steenworp afstand van de zeedijk. Er zijn verschillende mogelijkheden: je kunt met kleine groepjes gaan, om de verjaardag van een kind te vieren, of voor grotere evenementen zoals een vrijgezellenfeest. Als je met veel bent, vergeet dan niet van tevoren te reserveren om er zeker van te zijn dat er een baan vrij is wanneer je wilt. De prijzen variëren een beetje afhankelijk van de dag en het tijdstip van de week, van €3,5 tot €5 per spel. Het huren van geschikte schoenen kost €1 per persoon. Ga naar bowling-dunkerque.com om je bezoek te plannen! 

IJSBAAN IN DUNKERQUE: GLIJDEN IN EEN BETOVERENDE OMGEVING! 

Schaatsliefhebbers kunnen hun hart ophalen op de Michel Raffoux ijsbaan in Duinkerken. Of je nu een doorgewinterde schaatser bent of je eerste stappen op het ijs wilt zetten, de ijsbaan verwelkomt je in alle veiligheid. De ijsbaan heeft 2 ijsbanen: een Olympische baan van 1800 m² en een secundaire baan van 800 m² die meer voor beginners is bedoeld. 

Toegang kost €6,20 per persoon, en €5,10 voor kinderen, tieners en studenten met een bewijs van leeftijd. Kinderen onder de 4 jaar hebben gratis toegang. Er zijn ook 10-ticketkaarten te koop, waarmee je nog lagere prijzen krijgt. De Michel Raffoux-schaatsbaan biedt ook schaatslessen voor schaatsers van alle niveaus. Er worden ook regelmatig thema-avonden, hockeytoernooien en andere evenementen georganiseerd. Aarzel niet om direct naar de website patinoire-dunkerque.com te gaan om hun agenda te bekijken en je bezoek te plannen!

 

Praktische informatie

Place Paul Asseman 11
59140 Dunkerque

E-mail
Contact@patinoire-dunkerque.com

In de omgeving: 62km

Bekijk vergelijkbare faciliteiten