Evancy

Plopsaland De Panne

Duizend-en-één kriebels.

Met al uw favoriete Studio 100 figuren is Plopsaland De Panne de perfecte locatie om uw kinderen een onvergetelijke en magische dag te bezorgen.

Jaarlijks bezoeken meer dan een miljoen mensen dit pretpark voor de verschillende attracties. Of u nou op zoek bent naar adrenaline of een verfrissende waterattractie. Voor iedereen is er wat!

De prijzen van de tickets variëren van €15,50 tot € 174.99. En voor de kleinere kinderen is het park gratis!

Wilt u na een dagje Plopsaland lekker uitrusten in de nabije omgeving? Dat kan in dit vakantieappartement! De ideale locatie voor wandelingen langs de duinen met de familie en het is maar 15 minuutjes verwijderd van Plopsaland De Panne. 

Accommodaties dichtbij Plopsaland De Panne

Adres

De Pannelaan 68, 8660 De Panne, Belgie


website

https://www.plopsalanddepanne.be

Evancy, official partner

 
De ingang van Plopsaland De Panne

Handige Informatie over Plopsaland De Panne

Zoals u misschien wel weet bestaat Plopsaland De Panne al ruim 80 jaar. Het begon als expositieruimte maar in 1952 werd het een educatief park met de naam Melipark. Kort daarna in 1954 werd het Sprookjesbos geopend en zo werd het een pretpark.

Nu, in 2021, bestaat Plopsaland De Panne inmiddels uit Mayaland Indoor, het Plopsa Theater, Plopsaqua De Panne en daarnaast heeft Plopsaland De Panne ook nog 53 attracties, waaronder 6 achtbanen en 6 waterattracties. 

Met 30 hectare pretpark zijn er genoeg opties voor iedereen! Zelfs als het regent is er nog genoeg binnen te doen!

Alle adrenaline fanaten kunnen zich bij de rij voor “Anubis The Ride”, “Heidi: The Ride” of “The Ride To Happiness” aansluiten.

Op zoek naar familievriendelijke attracties? Dan zijn er altijd nog De Tractors, Waterfietsen en Plopsa Express om het hele gezin te vermaken zonder duizelig te worden.

Is er iemand jarig? Dan kunt u dat vieren op een onvergetelijke manier bij Plopsaland!

Waar u ook voor komt, Plopsaland De Panne is de beste keus voor alle uitjes met kinderen.

Hoe Lang is het Rijden naar Plopsaland De Panne?

Afhankelijk van waar u vandaan komt, de reistijden en afstanden verschillen. Hieronder vindt u een lijstje van de grotere steden in België.

Van Antwerpen naar Plopsaland De Panne is 150 km, 1 uur en 45 minuten met de auto of 2 uur en 35 minuten met de trein. Van Gent naar Plopsaland De Panne is 90 km, 1 uur en 5 minuten met de auto of anderhalf uur met de trein. Van Brussel, Schaerbeek of Anderlecht naar Plopsaland De Panne is ongeveer 140 km, anderhalf uur met de auto of 2 uur en een kwartier met de trein. Van Brugge naar Plopsaland De Panne is 58 km, 3 kwartier met de auto of anderhalf uur met de trein. Van Leuven naar Plopsaland De Panne is 170 km, 1 uur en 3 kwartier met de auto of 2 en een half uur met de trein.

Vanuit het zuiden van Nederland duurt het al gauw 3 uur om bij Plopsaland De Panne te komen, maar dat is de lange tocht zeker waard!

Wanneer is Plopsaland De Panne Open?

Op dit moment is Plopsaland De Panne tijdelijk gesloten i.v.m. Corona voor onbepaalde tijd. Normaliter variëren de openingstijden van Plopsaland De Panne afhankelijk van de evenementen van de dag. Dit kan betekenen van 11:00 tot 16:00 maar ook van 10:00 tot 22:30. U kunt het beste kijken op hun website voor de meest recente informatie

Welke Leeftijden worden toegelaten in Plopsaland De Panne?

Iedereen is welkom zolang er een begeleider is van minimaal 15 jaar oud. Daarnaast zijn de meeste attracties ontworpen voor kinderen vanaf 1 meter, al kunnen kinderen kleiner dan dat alsnog genieten van deze attracties met een begeleider

De (La) Panne Esplanade (plein).

Omgeving Plopsaland De Panne

Plopsaland ligt in het zuidwesten van België, vlakbij Dunkirk, Bray-Dunes, Oostende en Veurne.

Als u even de grens over gaat naar Frankrijk, kunt u zich verdiepen in de rijke geschiedenis van het stadje Dunkirk dat natuurlijk bekend staat om de Tweede Wereldoorlog. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een wandeling langs het strand of als u in het midden van februari komt kunt u carnival in Dunkirk vieren.

Bray-Dunes deelt de geschiedenis van Dunkirk wat betreft de Tweede Wereldoorlog. Maar Bray-Dunes staat bekend om nog iets anders, namelijk de nabije natuur reserve met meer dan 300 plantensoorten en veel diersoorten.

Zo is er een rijke natuur vol orchideeën en reptielen te vinden in Zuydcoote, nog geen 15 minuten vanaf Plopsaland De Panne en Evancy’s Villa les Margats, La Brise des Dunes of Etoile des Dunes.  

Al met al is de Noord-Franse Opaalkust het bezoeken waard!

Plopsaqua De Panne

Naast het pretpark is er ook nog een waterparadijs met de naam Plopsaqua De Panne die maar 8 minuten lopen verderop is dan het park en meestal open is van 9:00 tot 21:00 maar soms ook van 16:00 tot 20:00. U kunt de openingstijden vinden op de Plopsaqua website.

Plopsaqua De Panne bestaat uit 16 verschillende glijbanen, zwembaden en andere activiteiten, dus genoeg voor 4 uur lange vermaak.

De Viking Race is er voor alle ouders die met hun kind van een glijbaan willen. Willen uw kinderen iets meer spanning? Dan kunt u ook gaan voor de Sliding Tires of Sky Drop.

Daarnaast kunt u zich ook nog mee laten sleuren in de wildwaterbaan voor een avontuurlijke zwemtocht. Of misschien drijft u liever weg in een outdoor zwembad onder de zon.

De perfecte manier om af te koelen na een dagje Plopsaland!

Boek Vandaag Nog Een Verblijf Vlakbij Plopsaland de Panne!

Waarom een hotel boeken als u een luxueus vakantie appartement kunt krijgen voor een betere prijs? Wilt u graag Plopsaland De Panne bezoeken maar ook dichtbij overnachten zodat u de volgende weer heen kunt gaan? Of misschien wilt u graag de omgeving ook rustig op uw eigen tempo verkennen.

Dat is waar Evancy zich in specialiseert! Geen overgeprijsde bungalows, tenten of een hotel maar vakantieappartementen voor een topprijs met alles erop en eraan!

Boek vandaag nog een vakantieappartement (voor 2 t/m 6 personen) in Bray-Dunes in de omgeving van Plopsaland de Panne vanaf maarliefst €68 per nacht!