Evancy

Passion d’Aventure

Ontdek het avonturenparcours Passion d'Aventure in het bos van Guînes, op slechts 30 minuten van Evancy Oye-Plage! Dit is een van de populairste activiteiten in de regio, waarbij je tot 2 meter 15 hoog gaat. Het is de ideale activiteit als je van de natuur houdt en op zoek bent naar een nieuw avontuur om te doen met familie of vrienden. Passion d'Aventure de Guînes ligt in een beschermd natuurpark. 

EEN UNIEK AVONTUUR

Boomklimmen is een steeds populairdere vrijetijdsbesteding voor gezinnen en groepen vrienden op zoek naar nieuwe sensaties. Je kunt door de bomen glijden, klimmen en slingeren met behulp van touwen, hangbruggen en zelfs tokkelbanen. De parcoursen zien er op het eerste gezicht misschien eng uit, maar maak je geen zorgen! Er zijn verschillende soorten parcours, voor kinderen, volwassenen, beginners en avonturiers! Voor volwassenen biedt het park 6 luchtparcoursen van oplopende moeilijkheidsgraad, waaronder een grote tokkelbaan van 120 meter. Er is ook een avonturenparcours voor kinderen van 5 tot 10 jaar en een niveau voor peuters van 0 tot 5 jaar. Misschien probeer je liever eerst een eenvoudig parcours en kom je later terug voor een parcours met wat meer adrenaline. 

Voor degenen met hoogtevrees is er ook een minigolfbaan met 9 holes! 

HOE BOEK JE JE AVONTUUR?

Onze medewerkers helpen je graag op weg. Veiligheid is natuurlijk de topprioriteit van het hele team van Parc Passion d'Aventure de Guînes. Alle deelnemers krijgen vooraf een mini-training over de regels die ze moeten kennen, een veiligheidsharnas en een veiligheidshelm. De parcoursen worden ook goed onderhouden en regelmatig gecontroleerd. Al met al ben je verzekerd van een risicoloze ervaring. 

Je kunt je avontuur in het Parc d'accrobranche de Guînes rechtstreeks op hun website boeken. Je vindt er alle informatie die je nodig hebt om je bezoek te plannen, inclusief openingsdagen en -tijden. 

De prijs is €25 voor volwassenen, €14 voor kinderen en €6 voor kinderen onder de 5 jaar, die kunnen genieten van een cursus 'babyavontuur'. Maar aarzel niet om naar de officiële Passion Aventure website te gaan om de prijs voor jou te weten te komen: er zijn speciale prijzen voor groepen beschikbaar.

Adres

Forêt Domaniale de Guînes
62340 Guînes

Telefoon

+33 (0)6 87 61 32 72

E-mail

contact@passionadventure.com

Website

https://www.passiondaventure.com/guines/

In de omgeving: 22km

Bekijk vergelijkbare faciliteiten