Evancy

12 Must-See Plaatsjes aan de Côte d’Opale (Opaalkust)

In het noorden van Frankrijk, achter het ‘campagne’ -achtige leven, ligt een waar wonder op u te wachten. Vaak wordt deze regio tevergeefs alleen gebruikt als doortrek route naar het zonnige zuiden van Frankrijk. Heel erg jammer want hier vindt u geweldige wandelroutes, hoge biodiversiteit, machtige kusten, schattige badplaatsen en heerlijk eten.

Noord Frankrijk: Vakantie aan de Opaalkust

Wanneer men het over de Franse Côte d’Opale (Opaalkust) heeft doelt men op het stuk kuststrook in de regio Hauts-de-France in het noorden van Frankrijk. Deze kuststrook omvat een deel van de kustlijn langs het Kanaal van Duinkerke tot Berck en de monding van o.a. de rivier de Authie, vervolgens loopt het over in het stuk kuststrook aan de Noordzee tot Belgische grens bij Bray-Dunes. Dit stuk kust wordt ook wel aangeduid met de naam Côte des Dunes de Flandre (kust van de Vlaamse Duinen).

Het kustgebied heeft zijn naam te danken aan de gelijknamige waardevolle edelsteen de Opaal en slaat terug op het veelzijdige kleurenpalet dat in de natuur terug te vinden is. Een opaal kleurt namelijk in blauw, (goud)geel, groen, wit, bruin en soms zelfs rood. Al deze kleuren zijn terug te zien in de nabijgelegen omgeving vandaar dat het gebied zijn naam hieraan ontleent.

Bekende plaatsen in deze streek zijn o.a.: Boulogne-sur-Mer, Calais, Hardelot-Equihen, Wissant, Wimereux, Le Touquet-Paris-Plage. Hieronder kunt u over een aantal plaatsen meer te weten te komen. 

Wanneer u op de bovenstaande links klikt kunt u in meer detail over de plekken te weten komen. Evancy heeft in (de omgeving van) deze plaatsen een groot en goedkoop aanbod aan vakantie appartementen en -huisjes, verblijven, campings en hotels, zeker een kijkje waard wanneer u een uitstapje of vakantie in dit gebied overweegt.

Bezienswaardigheden in Noord Frankrijk

In het gebied kunt u bijzonder veel activiteiten ondernemen en vallen er erg veel dingen te bezichtigen. Deze regio staat er tevens om bekend dat alles goed met de fiets te bereiken is door het licht glooiende, niet bergachtige landschap.

Deze fietsknooppunten in Noord Frankrijk zijn zeker een aanrader wanneer u met fietsvakantie wil of een uitstapje met de fiets wilt maken. De onderstaande steden zijn o.a. erg goed te bereiken met de fiets, daarom worden deze fietsknooppunt steden erg aangeraden om te bezoeken.

Evancy heeft daarnaast een aantal highlights en bezienswaardigheden in de omgeving voor uiteen gezet zodat u het maximale uit uw vakantie aan de Franse Opaalkust kunt halen.

Onze-Lieve-Vrouwebasiliek (Basilique Notre-Dame-de-l’Immaculée-Conception)

1. Boulogne-sur-Mer

Boulogne-sur-Mer is een prachtige, historische vissersstad aan het Nauw van Calais. Het is tevens de grootste vissershaven van Frankrijk die al sinds voor de tijd van de Romeinen bewoond wordt. Vroeger fungeerde het als grootste passagiershaven maar sinds de komst van de Eurotunnel in Calais is dat veranderd.

De stad is rijk aan culturele bezienswaardigheden waaronder het indrukwekkende Belfort (klokkentoren), een oud kasteel, twee paleizen, een versterkte bovenstad, een aantal historische huizen en de restanten van een abdij.

Daarnaast ligt het grootste aquarium van Noord-Europa genaamd Nausicaá in de stad waar vele exposities over de zee en haar bewoners te bewonderen zijn. Er bevinden zich maarliefst 13 kerken waarvan de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek (Basilique Notre-Dame-de-l’Immaculée-Conception) de meest bekende is.

U kunt hier genieten van de vele (lokaal gevangen) vis gerechten met een lekkere wijn en er zijn jaarlijks zelfs een aantal feesten die het maritieme erfgoed van Boulogne-sur-Mer vieren zoals het feest van de vis en het feest van de haring.

Strand en duinen van Bray Dunes, Noord Frankrijk

2. Bray-Dunes

Bray-Dunes is het eerste dorp wat u tegenkomt aan de Opaalkust. Het tussen de duinen weggestopte aan de Noordzee gelegen badplaatsje wordt gekenmerkt door zijn mooie uitgestrekte zandstrand. Dit maakt het een ideale plek voor ontspanning, een wandeling of sportactiviteit.

In dit plaatsje kunt u vele villa’s bekijken of een wandeling maken in de nabijgelegen natuurreservaten Dune Marchand of Dune du Perroquet. Daarnaast zijn er een aantal brouwerijen en een breed aanbod aan eetgelegenheden. 

Bray-Dunes heeft tevens een eigen bioscoop en er worden regelmatig concerten, toneelstukken, tentoonstellingen en lezingen in het plaatsje georganiseerd. Dus ook de liefhebber van cultuur kan hier goed terecht

Aan de weerszijden van Bray-Dunes liggen twee lange zandstranden waar u bij eb restanten van een aantal scheepswrakken kunt gaan bekijken, daarnaast zijn er weggestopt in de duinen ook de restanten van een aantal bunkers te bezichtigen. De aanwezigheid van vele wandel- en fietsroutes en fraaie natuur maken Bray-Dunes dus een echte must voor de liefhebber van een actieve vakantie.

zonsondergang op het strand van Equihen, vanuit de Domaine Sauvage residentie van Evancy

3. Hardelot-Equihen

Hardelot-Equihen zijn twee fraaie badplaatsjes waar tal van activiteiten te ondernemen zijn. Zo kunt u een van de vele natuurreservaten bezoeken, cultuur snuiven bij historische venue’s, paardrijden, shoppen, lekker aan het strand liggen of zelfs een balletje slaan op een van de twee golfbanen (Les Pins & Les Dunes). 

In de omgeving ligt een culturele uitwisselingsplaats die fungeert als connectie tussen Frankrijk en Engeland. Dit centrum zit in het Chateau d’Hardelot wat dateert uit de 12e eeuw. Het kasteel staat op de rand van het natuurgebied Marais de Condette wat naast het nabijgelegen Grand Site des deux Caps en het natuurreservaat la Baie de Canche zeker een kijkje en wandeling waard is.

Daarnaast ligt in de omgeving een van de grootste subtropische zwemparadijzen van Noord-Frankrijk genaamd Aqualud. Hier kunt u ‘s winters en ‘s zomers in het verwarmde, overdekte en openlucht zwembad met hoge snelheden van een glijbaan af kunt gaan, een leuke activiteit voor jong en oud.

De twee plaatsen worden door middel van een uitgestrekt met duinen bedekt strand verbonden waardoor u prima van de ene naar de andere plek kunt wandelen. Aan het strand in deze omgeving heeft Evancy ook een park met vakantievilla’s staan waar u met groepen vanaf 4 tot 8 personen kunt verblijven. Voor meer info klik hier.

Strand en duinen van Oye-Plage, Noord Frankrijk

4. Oye-Plage

Oye-Plage is een badplaatsje in de gelijknamige gemeente. Het wordt op zijn vroegst al in de 8e eeuw in de geschiedenis vermeld als Ogia, wat ‘eiland in zee’ betekent. Met de komst van het treinstation en het badtoerisme in de periode 1872-1913 is van Oye, Oye-Plage gemaakt. Het omvat nog enkele noemenswaardige gehuchten genaamd Pont-d’Oye, le Bout-d’Oye en l’Étoile.

Een bezienswaardigheid in dit plaatsje is de Tour Penchée, dit is een bunker uit de tweede wereldoorlog die de vorm van een kerktoren heeft. Er werd voor deze vorm gekozen om de geallieerde piloten te misleiden. Tegen het einde van de oorlog zijn er aanstalten gemaakt de bunker op te blazen maar er werd te weinig springstof gebruikt en sindsdien staat de toren scheef.

Oye-Plage heeft een strand maar is ook gedeeltelijk een ingepolderd gebied wat door middel van afwateringen en dijken droog gehouden wordt. Men vindt hier het Réserve naturelle du Platier d’Oye wat aan de Noordzeekust en gedeeltelijk in Oye-Plage ligt.

Daarnaast is er nog een fraaie kerk (Église Saint-Médard) te bezichtigen en kan men op de begraafplaats van Oye een militair perk vinden waar meer dan 100 gesneuvelde soldaten zijn begraven.

Omdat Oye-Plage een poldergebied is kan men hier goed op de fiets rondkomen, er zijn dan ook een aantal fietsroutes te vinden. Het vlakke landschap maakt het voor een relaxte wandeling ook prima begaanbaar.

Schapen op de heide in de Zoo de Maubeuge, Noord Frankrijk.

5. Maubeuge: De Regionale Culturele Hoofdstad

Maubeuge heeft door de eeuwen heen veel gezien. Van al die eeuwen valt in het noordelijk gelegen plaatsje van alles terug te zien. In 2015 kreeg het plaatsje daarom ook de titel ‘Regionale Culturele Hoofdstad’.

In de 3e eeuw (Frankische tijdperk) werd op deze plaats een abdij gesticht door St. Aldegonde. Hier zijn echter geen restanten meer van te vinden. Het stadje is door de eeuwen heen door oorlog en branden flink uiteengescheurd en dit valt terug te zien in de mengeling van vele bouwstijlen. Er is veel groen, en er is zelfs een kinderboerderij en dierentuin aanwezig met meer dan 50 verschillende diersoorten.

Daarnaast zijn er nog verschillende musea, kunt u de oude vestingwerken van Vauban bezoeken of een van de vier bijzondere kerken bezichtigen. Maubeuge is zeker een bezoekje waard voor degene die van cultuur en historie houden.

Natuurparken de l'Avesnois & Scarpe-Escaut

Wanneer u in de buurt bent is een bezoek aan één van deze natuurgebieden zeker aan te raden. Hier kunt u in alle rust van een prachtige wandeling genieten en op die wijze helemaal ontspannen. Laat u meenemen in de mysterie van het bos, de kabbelende beekjes en rivieren, schattige molentjes en de rust van de weiden. In beide parken zijn een scala aan fiets- en wandelroutes voor u uitgestippeld voor een prachtige doch gemakkelijke ervaring.

Een pad door de coulisselandschap in het regionale natuurpark l’Avesnois, Noord Frankrijk.

6. Natuurpark l’Avesnois

Dit prachtige natuurpark in het noorden van Frankrijk wordt gekenmerkt door zijn bocage- of coulissenlandschap. Dit is een halfopen landschap waarin weiden in kleine percelen worden verdeeld door middel van heggen, beekjes, muren of bomen. Het in 1998 gecreëerde natuurpark heeft daarnaast ook nog een gigantisch loofbos (bos van Mormal), wat u misschien kent van een aantal verhalen, met een oppervlakte van meer dan 9.000 hectare.

Hier vindt u uitgestrekte beboste weiden, loofbossen, bloeiende boomgaarden, kronkelende rivieren, mooie meren, molens aan het water, informatiekiosken, kapelletjes en oratoria. Bovendien kunt u in een oude schuur van het abdij van Maroilles een bezoekerscentrum vinden. 

Het gebied is overigens ook het huis van vele grazende koeien waarvan de melk de grondstof is voor de in die streek geproduceerde Maroilles (kaas). Daarnaast vindt u hier in of langs de waterplassen en riviertjes vissen, kikkers, salamanders en vogels. Door de bossen kunt u met geluk de gebruikelijke bosdieren zoals vossen en reeën tegenkomen.

Het gebied heeft in het verleden genoeg gezien van de oorlog (gevechten en ontginning), daardoor hebben veel stukken bos dezelfde jonge leeftijd. Alleen het noorden van het bos (Bon Wez) is ongerept gebleven en hier kunt u dan ook bijzonder oude bomen vinden.

De waterstromen in Avesnois zijn een belangrijk kenmerk van het park. Deze stromen die beide 150 kilometer lang zijn markeren hier en daar de vlaktes en valleien. Deze stromen zijn afkomstig van drie stroomgebieden (Escaut, Sambre en Oise). De rijke en diverse omgeving in combinatie met verdwijning van vervuilende activiteiten en dunbevolktheid verminderen de menselijke druk op de omgeving en geven het natuurpark potentie om zijn biodiversiteit toe te laten toenemen.

Een vijver en slakkenberg op een mistige dag in Scarpe-Escaut, Noord Frankrijk.

7. Scarpe-Escaut

Dit natuurpark is in 1968 opgericht en is daarmee het oudste van de 48 Franse regionale natuurparken, daarnaast is het ook nog eens het grootste Europese park (meer dan 43.000 hectare) omdat het met zijn Belgische buren (Natuurpark van Laaglanden van de Schelde) het supraregionale Natuurpark van Henegouwen. Het park wordt gekenmerkt door diepe bossen, met wilgen bedekte uitgestrekte velden, gezellige dorpjes en mooie meren.

Hier komt u met de rijke natuur in contact waar door de eeuwen heen veel menselijke bedrijvigheid is geweest in de vorm van landbouw en mijnbouw. Door het park stromen twee grote rivieren: de Schelde en de Scarpe. De gekanaliseerde Schelde vormt de slagader van de economische ontwikkeling in dit gebied en hierlangs kunt u vele woonboten, bezienswaardigheden en mooie stadjes tegenkomen. Vissers en vogelspotters kunnen hier ook uiterst goed terecht.

De natuur hier is rijk en divers met loofbossen, waterlichamen en weiden. De toegankelijkheid met fiets en te voet maken het een geschikte plek voor een actieve vakantie. Hier kunt u ook de gebruikelijke bos- en weidedieren tegenkomen zoals reeën, vossen en soms zelfs wilde zwijnen.

Daarnaast wordt het aangeraden om het plekje Saint-Amand-les-Eaux te bezoeken. Dit stadje is een waar kuuroord waar u heerlijk tot rust kunt komen. Er ligt hier een bron voor mineraalwater daarom is ervoor gekozen hier een kuuroord te maken. Bezienswaardigheden zijn de oude toren van Sint-Amandsabdij, het schepenhuis, een van de andere vier kerken, de kuuroorden, de molens en de centrale begraafplaatsen waar meer dan 100 soldaten uit de Tweede Wereldoorlog zijn begraven.

Hotel de Ville Cote in Valenciennes, een must-see tijdens een vakantie in Noord Frankrijk.

8. Valenciennes “Het Athene van het Noorden”

Valenciennes is een stad die rijk is aan turbulente, flamboyante maar soms ook dramatische geschiedenis. Door zijn uiterst centrale en strategische ligging in Europa (temidden van Frankrijk, Nederland, België, Luxemburg, Engeland en Duitsland) is deze stad vaak het decor geweest van oorlogen en belegeringen maar ook een verzamelplaats van vele culturen.

Het is niet voor niets dat deze veelzijdige stad de bijnaam: “het Athene van het Noorden” heeft gekregen, en voor degene die in de omgeving op vakantie is, is deze stad zeker eentje om te bezoeken.

De stad is rijk aan cultuur en cultuur gelegenheden. Vele kopstukken uit de geschiedenis zijn hier geboren, waaronder graven en heersers, maar ook bijzonder veel kunstenaars, artiesten en schrijvers. Het heeft een eigen Musée des Beaux-Arts waar een fraaie collectie van kunst te bewonderen is. De Basilique Notre-Dame du Saint-Cordon is een prachtig basiliek uit de 19e eeuw die naast de andere zes aanwezige kerken zeker een bezoek waardig is.

De stad heeft een erg progressieve kijk op cultuurbeleid. Cultuur is een voertuig voor ontdekking, onderwijs, integratie en openheid. Deze visie wordt in Valenciennes leven in geblazen en dat zien we terug in o.a. het theater de Phoenix maar ook in de bibliotheken, de Ecole des Beaux Arts en het conservatorium. 

De gastronoom wordt hier ook blij verrast door de aanwezigheid van vele restaurants en hotels die een rijke en gevarieerde keuken aanbieden. Daarnaast worden er overal door de stad heerlijke noordelijke specialiteiten geserveerd. Het is ook het huis van de bakkers van Henegouwen die heerlijk (plaatselijk) gebak en andere lekkernijen verkopen. Een waar feest voor de smaakpapillen.

Valenciennes is ook het huis van vele feesten. Gastvrijheid, recreatie en festiviteit zijn mede door zijn geschiedenis diep in de traditie van de stad verankerd. Er wordt grootschalig Carnaval gevierd en er zijn vele (vlooien)markten, kraampjes, winkels en boetiekjes. Dus voor een dagje shoppen kunt u hier ook erg goed terecht. Daarnaast zijn er veel culturele en religieuze activiteiten zoals conferenties, lezingen, concerten, tentoonstellingen en historische optochten.

het majestueuze La Grande Place te Lille met prachtige belfort, fontein en operagebouw.

9. Lille (Rijsel): De perfecte stad voor een Citytrip!

Lille (ook wel bekend als Rijsel) is een grote stad vlak over de Belgische grens bij Frankrijk. Omdat deze stad zo dichtbij Nederland en België ligt is het een populaire bestemming voor een stedentrip. Het is een prachtige stad die rijk is aan cultuur, historie en bezienswaardigheden. 

De vele leuke pleintjes en terrassen met schattige winkeltjes maken het een geschikte plek voor winkelaars, cultuurliefhebbers, historici en gastronomen. Daarnaast kunt u ook van het vele groen of architectonische hoogstandjes genieten. Proef persoonlijk de sfeer van het noorden in deze mooie stad.

De stad wordt terecht wel eens het ‘Parijs van het noorden’ genoemd en dat is terug te zien in de vele bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld La Grande Place (Place du Général-de-Gaulle), dit is een schitterend plein in het centrum waar naast de vele historische herenpanden ook de oude kamer van koophandel met haar prachtige klokkentoren, een mooie fontein (La Colonne) en het operagebouw te bezichtigen zijn. Hier wordt jaarlijks ook een sfeervolle kerstmarkt gehouden die duizenden bezoekers trekt.

Overweeg ook een bezoek aan het oude stadscentrum (Vieux Lille). Dit stadsgedeelte staat bekend als het leukste gedeelte van Lille met haar kleine straatjes, gezellige terrasjes en pittoreske winkeltjes. Hier kunt ook een mooie tour volgen die u door het oude centrum leidt, maar u kunt natuurlijk ook op eigen initiatief het oude centrum gaan ontdekken.

Wanneer u voor cultuur komt is een bezoek aan het Palais des Beaux-Arts zeker een aanrader. Waar zelfs meesterwerken van de kunstenaars van Gogh en Rembrandt tentoongesteld worden. De tentoonstellingen nemen u mee op een reis door de kunstgeschiedenis en dat allemaal in een prachtig in 1890 gebouwd pand wat op zichzelf al een kijkje waard is.

Lille heeft ook een mooie dierentuin met ruim 70 diersoorten waaronder katachtigen, bijzondere apensoorten en verscheidene vogelsoorten. Dus als u even tussen de drukte van de stad uit wilt kunt u hier goed terecht. De dierentuin ligt in een openbaar park aan de rand van de stad, dit betekent dat u het park gratis kunt bezoeken. Omdat het (dieren)park niet zo heel groot is kunt u het prima combineren met de andere bezienswaardigheden waar Lille rijk aan is.

Andere bezienswaardigheden zijn het stadhuis met Belfort van Lille/Rijsel, het geboortehuis van Charles de Gaulle waar een museum in zit, de indrukwekkende Notre-Dame de la Treille-kathedraal, de grote triomfboog Porte de Paris en het Citadel van Rijsel/Lille.

Industriesteden Roubaix & Tourcoing

Deze twee industriesteden vormen samen met de stad Lille en de Belgische steden Moeskroen en Kortrijk het Eurometropool Rijsel-Kortrijk-Doornik. Deze steden bezitten beide een grote hoeveelheid aan bezienswaardigheden en cultureel erfgoed net zoals de steden in de omgeving en mogen wanneer u op stedentrip bent echt niet weggelaten worden.

Het eclecticistische stadhuis van de noordelijke industriestad Roubaix.

10. Bezienswaardigheden in Roubaix

Roubaix staat in de geschiedenis bekend als een textielcentrum, de komst van de stoommachine betekende voor deze voorheen bescheiden stad een explosieve groei. Door het wegvallen van de textielindustrie heeft Roubaix inmiddels het industriële karakter verloren maar zijn er wel veel textielwinkels te vinden.

Sinds 2001 mag Roubaix zich een Ville d’art et d’histoire noemen wegens zijn bijdrage aan kunst en cultuur. Bezienswaardigheden in de stad zijn:

Het stadhuis dat in eclecticistische stijl is gebouwd met een aanzicht van 100 meter.
De in neogotische stijl gebouwde Sint-Maartenskerk
Een oud zwembad waarin een Musée d’art et d’industrie (La piscine) is gebouwd. 
Een gigantisch park (Parc Barbieux) van 30 hectare dat afstamt uit de 19e eeuw.

Tourcoing - Les Arcades & Hôtel de la Poste

11. Bezienswaardigheden in Tourcoing

Tourcoing kwam net zoals Roubaix in de industriële revolutie door de textielindustrie tot grote groei. Ook hier is van dat industriële karakter weinig overgebleven. Echter zijn er ook in deze stad nog tal van indrukwekkende bezienswaardigheden te bezoeken en mag deze stad ook zeker niet van het lijstje weggelaten worden.

Het mooie stadhuis uit 1885 en de vroegere kamer van koophandel met zijn indrukwekkende belforttoren staan hoog op het lijstje van bezienswaardigheden. Daarnaast kunt u de neogotische Sint-Christoffel met een 80 meter hoge toren en 61 klokken bezoeken. Er zijn overigens nog 15 andere kerken (één voor elke wijk) waar u langs kunt gaan, ideaal voor als u op bedevaart bent.

haven van dunkirk in noord frankrijk

12. Havenstad Duinkerke

De op twee na grootste havenstad van Frankrijk heeft onder andere veel naamsbekendheid opgedaan door de Evacuatie van Duinkerke (1940), waarbij duizenden Britse soldaten uit de verwoeste stad geëvacueerd moesten worden. De geschiedenis van Duinkerke dateert echter al uit de middeleeuwen en de stad is rijk aan vele bezienswaardigheden.

Bezoek bijvoorbeeld één van de zes aanwezige musea of één van de 15 kerken, waarvan de Sint-Elooiskerk met haar mooie belfort een van de meest indrukwekkende is. Bij de vuurtoren van Duinkerke kunt u van een geweldig uitzicht van de kust en de stad genieten. Daarnaast is er een prachtig stadhuis met bijhorend belfort en de 15e eeuwse vesting toren (de toren van de Leughenaer). Wanneer u van de stadse drukte wilt ontsnappen kunt u ook terecht in het Parc du Vent.

Kortom is er in het plaatsje Duinkerke genoeg te doen en te zien. Duinkerke heeft daarna ook nog heel veel leuke plekjes om van lokale visgerechten te genieten of te gaan shoppen. Voor ieder iets in deze mooie havenstad.

Boek Vandaag nog uw Evancy Vakantiehuis aan de Noord Franse Opaalkust

De Noord Franse Opaalkust laat in bezienswaardigheden, activiteiten, cultuur, gastronomie geschiedenis en schoonheid weinig aan de verbeelding van de vakantieganger over. Twijfel daarom niet langer en ga zelf een kijkje nemen in dit prachtige gebied. Evancy heeft in de omgeving van en langs de Franse Opaalkust een groot en goedkoop aanbod aan vakantiehuizen, -appartementen en -verblijven. De heerlijk- en hartelijkheid van Frankrijk wacht op u! Boek vandaag, veilig, snel en momenteel met gratis annulering.

Vanaf
€ 208
2 nachten
1 persoon

Vakantieverblijf voor 6 personen

Opaalkust, Frankrijk
621Ja2
Vanaf
€ 224
2 nachten
1 persoon

Vakantieverblijf premium voor 6 personen

Opaalkust, Frankrijk
621JaNee
Vanaf
€ 186
2 nachten
1 persoon

Vakantieverblijf Premium voor 4 personen

Opaalkust, Frankrijk
411Ja2
Vanaf
€ 140
2 nachten
1 persoon

Vakantieverblijf premium voor 2 personen

Opaalkust, Frankrijk
211Ja2
Vanaf
€ 356
2 nachten
1 persoon

[Premium] flat met 3 slaapkamers, 2 tweepersoonsbedden en een stapelbed

Opaalkust, Frankrijk
631JaSommige
Vanaf
€ 274
2 nachten
1 persoon

[Premium] Appartement met 1 slaapkamer dubbel bed, 2 enkele bedden & stapelbed

Opaalkust, Frankrijk
611JaSommige
Vanaf
€ 230
2 nachten
1 persoon

[Premium] Apartment met 1 slaapkamer, tweepersoonsbed & stapelbed flat

Opaalkust, Frankrijk
411JaSommige
Vanaf
€ 268
2 nachten
1 persoon

[Standaard] Apartment met 1 slaapkamer tweepersoonsbed flat met 2 stapelbedden

Opaalkust, Frankrijk
611Ja2
Vanaf
€ 162
2 nachten
1 persoon

[Standaard] Studio slaapbank

Opaalkust, Frankrijk
211JaSommige
Vanaf
€ 192
2 nachten
1 persoon

[Premium] Apartment met 1 slaapkamer tweepersoonsbed flat

Opaalkust, Frankrijk
211JaSommige
Vanaf
€ 312
2 nachten
1 persoon

[Premium] flat met 2 slaapkamers, 2 tweepersoonsbedden & stapelbed

Opaalkust, Frankrijk
621JaSommige
Vanaf
€ 162
2 nachten
1 persoon

Vakantieverblijf voor 4 personen

Opaalkust, Frankrijk
411Ja2