Evancy

Een paar dagen met de familie in bray duens

De zomer zal mooi zijn, de zomer zal heet zijn, in de t-shirts, in de badpakken! 

Als deze muziek eenmaal in uw hoofd speelt, is het tijd om uw verblijf in Bray-Dunes te boeken! Bray-Dunes ok, maar om wat te doen? Hier is iets om de familie bezig te houden voor een paar dagen.

Vrijdag 22 juli: Drink een aperitief, voeten in het zee !

Het weekend kan eindelijk beginnen! De koffers worden in de flat gezet, het zwempak wordt aangetrokken, de zonnebril in de tas. 3,2,1, ga! Het strand is van jou! Trouwens, heb je zin in een aperitiefje op het zand? Geen zin om de maaltijd van vanavond klaar te maken? Aarzel dan niet om naar het restaurant La Dune à l'Envers te gaan (wij zijn dol op hun mosselen en hun chorizoburger!) 

Zaterdag 23 juli: familiedag in Plopsaland! 

Vakanties vergeet ik alles, helemaal niets te doen... Wat als we een familiedag benutten om ons te vermaken? Laten we afspreken in Plopsaland, een pretpark voor het hele gezin, op slechts enkele minuten van onze residenties in Bray-Dunes. Het goede nieuws? Wij bieden tickets met korting voor dit park aan bij de receptie (of op onze website wanneer u reserveert)! 

Zondag 24 juli: Operatie zandkastelenwedstrijd! 

Is het tijd om te gaan? Waarom zo snel weggaan? Het is niet omdat je je flat verlaten hebt, dat je Bray-Dunes moet verlaten! Evancy daagt u uit tijdens een familiewedstrijd voor het mooiste zandkasteel van 10u tot 12u onder het toeziend oog van de Plopsaland mascotte die u zal motiveren! Om te winnen? 2 kaartjes voor Plopsaland, genoeg om je zin te doen krijgen om terug te komen voor een vakantie!