Evancy

Wat te doen tijdens de herfstvakantie aan de Côte d'Azur?

Het is tijd voor de volgende schoolvakanties, die van de herfst, die de belangrijkste van het jaar zullen zijn. Als u inspiratie nodig hebt om uw kinderen en het hele gezin bezig te houden, bent u hier aan het juiste adres! Evancy heeft een waanzinnig programma samengesteld van activiteiten en vrijetijdsbesteding voor uw verblijf of weekend aan de Franse Rivièra.

Op ontdekking in het achterland van Nice

Profiteer van het milde klimaat van de Provence om te ontsnappen naar het achterland van Nice dat vol is met authentieke dorpjes zoals Vence, Saint Paul de Vence, Tourrettes sur Loup, valleien en bergen om te ontdekken tijdens een wandeling of een trektocht.

Op zoek naar een accommodatie in het hart van de regio en met een familiaal gevoel? Proef de luxe van de Franse Rivièra terwijl u geniet van een onderbreking van de traditionele drukte van Zuid-Frankrijk in onze residentie Les Jardins d'Azur in Vence!

Workshop parfums bij Fragonard in Grasse

De Fragonard parfumerie biedt u een onvergetelijke, ludieke en boeiende zintuiglijke ervaring rond de creatie van een eau de cologne samen met uw kind vanaf 12 jaar!

De sessie, die onder leiding staat van een professionele parfumeur en 69€ per persoon kost, vindt plaats in het parfumatelier van de Fragonard-fabriek in Grasse en u vertrekt met uw eigen gepersonaliseerde flesje van 100 ml, een schort van een leerling en het beroemde diploma.

Ontmoet zeedieren in Marineland Antibes

Orka's, ijsberen, dolfijnen, zeeleeuwen, zeehonden, pinguïns, Caribische flamingo's, haaien, roggen, schildpadden... In het Marineland park in Antibes kunt u kennismaken met meer dan 3000 verschillende diersoorten. Een ontdekkingsdag die u meeneemt naar de vier hoeken van de planeet en u zal fascineren! Een onvergetelijk moment gegarandeerd.

Nice, de parel van de Franse Riviera

Maak een gezinsreis in de voetsporen van de eerste bewoners van de stad, ontmoet zeezoogdieren, observeer de sterren, leer koken, creëer je eigen parfum, reis naar het binnenste van de aarde... In Nice wordt alles in het werk gesteld om uw verblijf met het gezin zo goed mogelijk te laten verlopen en vooral om de kinderen tevreden te stellen zonder het plezier van de ouders te vergeten!

Hieronder vindt u enkele ideeën voor activiteiten voor uw Allerheiligenfeest:

Bezoek het Phoenix Park
Wandel langs de beroemde Promenade des Anglais
Bezoek de vele musea
Probeer de "Nissarde" keuken

Vliegerfestival van Fréjus

Het beroemde internationale luchtfestival nodigt u en uw gezin uit om op zaterdag 23 en zondag 24 oktober 2021 met de wind te spelen op de natuurbasis François Léotard in Fréjus.

Honderden reusachtige en originele vliegers bestuurd door specialisten uit de hele wereld, workshops voor kinderen, concerten, demonstraties en entertainment voor jong en oud! Het is het ideale herfstuitstapje voor het hele gezin.

P'tits Cannes à You is een niet te missen evenement voor jongeren van 3 tot 13 jaar in Cannes en biedt voorstellingen tegen zeer lage prijzen om met het hele gezin te delen. Theater, bioscoop, circus, poppen, verhalen vertellen, dans en workshops, de Allerheiligenvakantie loopt op rolletjes! Dit jaar vindt het plaats van zondag 17 oktober 2021 tot zaterdag 6 november 2021 in Cannes.

Live voorstellingen, tentoonstellingen, vertellingen, filmvertoningen, kunstworkshops en themaweekends met Halloween, het aanbod van kwaliteitsvolle activiteiten richt zich tot het hele gezin om de intergenerationele band te versterken die zo waardevol is voor de ontwikkeling en de toekomst van de kinderen.

Zoals beloofd, staan er voor de herfstvakantie aan zee tal van activiteiten en evenementen op u te wachten! En vergeet niet Halloween te vieren en deel te nemen aan een verkleedpartij voor de gelegenheid :)

En niet te vergeten, voor een comfortabel verblijf met een verwarmd buitenzwembad en uitzicht op de bergen van Vence in de herfst, verwelkomt onze residentie Evancy Les Jardins d'Azur u in de luxe, rust en comfort van het achterland van Nice. Wij bieden echte hotelflexibiliteit met volledig uitgeruste keukens, ontbijtopties en overnachtingsmogelijkheden - dit is uw thuis weg van huis!

Zie ik je in de herfstvakantie?