Evancy

Vertrek naar Vence met Maud

Anekdotes over Vence om te schitteren in de samenleving...

Dit toeristische stadje met zijn smalle straatjes is rijk aan historische bezienswaardigheden, vooral binnen zijn volledig bewaard gebleven middeleeuwse muren. Slenter door de smalle straatjes en u zult zeker oog in oog komen te staan met de kleinste kathedraal van Frankrijk.

Waarom praten we niet even met Maud?

Maud? Zij is een boekingsagent, gevestigd in Lambersart in de Rijselse metropool. Maud maakt deel uit van een team van 4 personen die uw aanvragen, uw reserveringen of uw behoeften beheren, hetzij per e-mail of per telefoon. Maud is er ook om uw vragen over de bestemmingen te beantwoorden, en velen van u hebben vragen! Het is essentieel om elk van de Evancy-bestemmingen goed te kennen om er over te kunnen praten, en Maud's favoriet is Vence! Waarom is dat? Voor zijn exotische kant... de palmbomen, het zwembad en de krekels die je doen dromen en vakantie oproepen! 

Wil je meer weten over onze werknemer?

Maud is 24 jaar oud en werkt sinds 2020 bij Evancy. Na meer dan een jaar gewerkt te hebben bij een touroperator in Canada, Tabernacle, besloot Maud terug te keren naar haar geboorteland, de Rijselse metropool, en omdat ze "niet op haar biefstuk zit" (een Canadese uitdrukking die betekent dat ze niet lui is) sloot ze zich tot haar grootste plezier aan bij het Evancy-team.

Voor Maud is het synoniem voor Evancy "aangenaam"!